Rohkema info nägemiseks:

ESTERA SPORTA PILS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 264; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTERA SPORTA PILS kohta arvamuslugu!"

ESTERA SPORTA PILS OÜ hetkeolukord

Juba 264 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Estera Sporta Pils on kinnisvara investeeringute valdusfirma, kellele kuulub 100% osalus Läti tütarettevõttes SIA Estera Sporta Pils. SIA

Estera Sporta Pils asutati 2022 aastal eesmärgiga investeerida kinnisvarasse Riia kesklinnas, Lätis. Finantsaasta jooksul omandas Läti tütarettevõtte kinnistud järgmistel aadressitel Riias: Terbatas iela 78A, Terbatas iela 78B, Terbatas iela 78C, Krisjana Barona iela 75, Krisjana

Barona iela 75A, Krisjana Barona iela 75B ja Lielgabalu iela 4. Omandatud kinnistute hulka kuuluvad kuus arenduskinnistut, millel varasemalt asus tänaseks lammutatud jäähoki- ja spordihall. 2018 aastal kinnitati kinnistutel uus detaiplaneering, mis võimaldab rajada umbes 800 uut korterit. Seitsmes omandatud kinnistu on naaberkinnistu, kus asub 1999 aastal ehitatud parkimismaja 278 autokohaga.

Ettevõttes ei tööta ühtegi töötajat, mistõttu ei ole aruandes ka kajastatud palgakulu. Juhatuse liikmele palka ei maksta.

Ettevõtte käibevara suhe lühiajalistesse kohustustesse on 48,8 seisuga 31.12.2022.

Seisuga 31.12.2022 on Ettevõtte omakapital negatiivne summas 1 281 367 eurot. Negatiivne omakapital on põhjustatud eelisosade kajastamisest kohustisena ning eelisosade tootluse kajastamisest intressina. Eelisosade kuuluvad juriidiliselt omakapitali. Eelisosade omakapitali arvesse võttes oli Ettevõtte omakapital seisuga 31.12.2022 positiivne summas 1 103 633 eurot. Ettevõtte ja Ettevõtte tütarettevõtte tegevust finantseeritakse omanike poolt omanike laenude, eelisosade ja omakapitali lisa-emissioonidega. Kõik Ettevõtte ja Ettevõtte tütarettevõtte 2023 rahalised väljaminekud on lepinguselt kaetud käesoleva aruande avaldamise hetkel eelmainitud omanike poolse finantseeringuga. Negatiivne omakapital planeeritakse katta järgnevate finantsaastate jooksul tütarettevõtte investeeringust oodatud kasumitest.

ESTERA SPORTA PILS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.