Rohkema info nägemiseks:

PIPOCA GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 63; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PIPOCA GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

PIPOCA GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 63 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Pipoca Grupp OÜ tegutseb alates 2022. Aasta aprillist. Peamine tegevus aastal 2023 oli turismiettevõtetele administratiivsete teenuste pakkumine. Tegevuste alla kuulusid näiteks sotsiaalmeedia haldus, kliendiandmebaaside uuendamine, kliendihaldussüsteemide parendamine, andmeanalüüs, raprtite koostamine ja palju muud. Teise aktiivse põhitegvusalana tegeleb Pipoca Grupp OÜ kinnisvara üürile andmisega.

Samuti on ettevõte varahaldusettevõte. Väiksemate kõrvaltegevustena pakume erinevaid IT riist- ja tarkvara hooldusteenuseid ja võlanõustamist.

Aastal 2024 jäävad suunad suuresti samaks, tegevusalad on samad. Planeerime soetada elukondlikku kinnisvara ja laiendada klientide ringi.

Prognoositav käive aastal 2024 on umbes 70 000€

PIPOCA GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.