Rohkema info nägemiseks:

SOODAPOISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ettevõte, mille põhitegevuseks on soodapritsi baasil puhastusteenuse pakkumine. Lisaks sellele ka maalritööd ja lammutamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetse ja tõhusa pindade puhastamise teenuse pakkumisele. Oleme spetsialiseerunud kahele peamisele meetodile: soodapritsile ja klaasipritsile. Meie eesmärk on pakkuda teile parimaid lahendusi vastavalt teie vajadustele ja pindadele, mida soovite puhastada.

Pakutavate teenuste hulka kuuluvad soodaprits ja klaasiprits, mõlemad mõeldud teie pindade puhastamiseks ja korrastamiseks erinevates olukordades. Soodaprits on ideaalne valik, kui soovite õrnat ja pinnale ohutut puhastust, säilitades samal ajal selle terviklikkuse. Klaasiprits pakub rohkem jõudu ja täpsust, eriti metallipindade puhul, võimaldades eemaldada vanu kattesid ning viimistleda pindu vastavalt vajadusele.

Meie eesmärk on pakkuda teile mitmekülgseid ja kvaliteetseid puhastusteenuseid vastavalt teie vajadustele. Kasutame nii soodapritsi kui ka klaasipritsi, et tagada, et teie pinnad oleksid puhtad ja heas seisukorras. Olenemata sellest, kas vajate õrnemat või tugevamat puhastusmeetodit, oleme teie teenistuses, et pakkuda teile parimaid lahendusi. Laske meie professionaalsetel meeskonnaliikmetel aidata teil säilitada teie pindade ilu ja funktsionaalsus.

SOODAPOISID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan L.

Olen äärmiselt rahul teie ettevõtte soodapritsi baasil puhastusteenusega.

- Margus S.

Teie meeskond on tõeliselt professionaalne ja oskab oma tööd hästi teha.

- Kristo P.

Teie meeskond on alati kohale tulnud õigeaegselt ja teinud suurepärast tööd.

SOODAPOISID OÜ tegevusaruanne 2022

Soodapoisid OÜ loodi 2022 aastal,. Ettevõte tegeleb ehitus- ja remonditöödega. 2022.a. lõppes väikse kasumiga. Juhatuses on 1 liige, kes juhatuse liikme tasu ega töötasu ei saanud. Plaanis on jätkata tegutsemist.

Dropdown

kõik artiklid

Veesõidukite puhastus

Veesõidukid vajavad samasugust hoolt nagu autod või maja.  
 Soodapritsiga on võimalik puhastada puit, klaaskiud, teras ja alumiinium kerega veesõidukeid. 
 P
ssb.ee
Veesõidukid vajavad samasugust hoolt nagu autod või maja.  Soodapritsiga on võimalik puhastada puit, klaaskiud, teras ja alumiinium kerega veesõidukeid. Purjekaid, jahte või paate on võimalik puhastada teile sobivas kohas -  sadamas või seal, kus teie veesõiduk asub.  Me katame tööd teostades kinni kõik kohad, mis ei tohi kahjustada saada ja nii on täiesti ohutu puhastada veesõidukit kus iganes.    VAATA ROHKEM

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.