Rohkema info nägemiseks:

QUANLOOP SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 269; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta QUANLOOP SERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

QUANLOOP SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 269 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Quanloop Services OÜ on Quanloop gruppi kuuluv Eesti ettevõte. Euroopa finantstehnoloogia sektoris tegutsedes on selle peamine ülesanne toetada Quanloopi gruppi tarkvaralahenduste ja täiendavate teenustega, mille hulka kuuluvad eelkõige tarkvaraarendus ning kõrvalteenustena tehniline- ja kasutajatugi ning KYC/AML-operatsioonide teostamine. 2023. aasta majandusaasta jooksul keskendus Quanloop Services OÜ oma põhitegevusele, milleks oli tarkvaraarendus.

Ettevõtte finantsnäitajad näitavad tugevat kasvu ja stabiilsust. Käibevara kokku on 410 947 eurot ja põhivara kokku 772 659 eurot, mis viib kogu vara väärtuseni 1 183 606 eurot. Lühiajalised kohustused kokku on 345 767 eurot ja omakapital kokku 687 229 eurot. Ettevõtte võlakordaja (Debt Ratio, D/R) on 0,42, mis näitab mõõdukat võlakoormust võrreldes varadega. Käibevara suhtarv (Current Ratio, C/R) on 1,19, mis viitab heale lühiajalise likviidsuse positsioonile. Omakapitali tootlus (ROE) on 0,35 ja varade tootlus (ROA) on 0,20, mis näitavad ettevõtte efektiivsust ja kasumlikkust võrreldes valdkonna keskmiste näitajatega.

Müügitulu ulatus 1 564 520 euroni ja aruandeaasta puhaskasum oli 239 422 eurot. Neto kasumimarginaal (Net Profit Margin) on 15,3%, mis näitab ettevõtte võimet muuta müügitulu kasumiks, olles samal ajal konkurentsivõimeline turul. Varade käibekordaja (Asset Turnover Ratio) on 1,32, mis näitab kui efektiivselt ettevõte kasutab oma varasid tulu teenimiseks. Juhtkond on kindel, et tarkvara turustamisega seotud tegevused 2023. aastal katavad esialgsed investeeringud ja ettevõte liigub kasumlikkuse suunas järgmistel finantsperioodidel.

Quanloop Services OÜ juhtkond kinnitab, et ettevõte on finantsiliselt heas seisukorras ja jätkusuutlik. Ettevõte jätkab aktiivselt tööd oma eesmärkide saavutamise nimel ning on pühendunud pakkuma kvaliteetseid tarkvaralahendusi ja teenuseid oma klientidele.

QUANLOOP SERVICES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.