Rohkema info nägemiseks:

RAMERON METALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 121; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAMERON METALL OÜ kohta arvamuslugu!"

RAMERON METALL OÜ hetkeolukord

Juba 121 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Kristel Keldo (01.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Rameron metall on Eestis registreeritud ettevõtte, mis alustas oma tegevusega 2022. aasta oktoobris.

OÜ Rameron metall põhiliseks tegevusalaks on vihmaveesüsteemide, lumetõkete ja katuse turvatoodete müük ja paigaldus. Samuti osutab ettevõte eelpool nimetatud toodetele hooldust ja remonti. Ilma liidedeta (ühes tükis) ja kuni 40-meetri pikkused vihmaveerennid valmistatakse mobiilses töökojas, vastavalt kliendi vajadustele kliendi objektil kohapeal, kasutades selleks spetsiaalset valtsimismasinat.

Aruandeaasta pearõhk oli suunatud oma toodete ja teenuste tutvustamisele, kliendibaasi loomisele ja koostööpartnerite leidmisele. Tooteid esitlesime oma kodulehel, sotsiaalmeedias, TV-s. Aruandeaasta majandustulemusi mõjutas asjaolu, et põhitegevuse alustamisega jäädi talveperioodi, mis on antud tegevusalal madalhooaeg.

Aruandeaastal töötas ettevõttes 2 töötajat.

2023. aastal jätkab ettevõtte samas tegevusvaldkonnas. Ettevõtte eesmärgiks on saada kasumlikuks, leida uusi kliente ning pakkuda oma klientidele alati usaldusväärset ja kvaliteetset teenust.

RAMERON METALL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.