Rohkema info nägemiseks:

PURON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme energiatõhusa ehituse revolutsiooniga, pakkudes tipptasemel soojustuslahendusi, mis hõlmavad fassaadide renoveerimist, siseseinte, vaheseinte, katuste, vundamentide ja keldrite soojustamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga energiatõhusa ja keskkonnateadliku kodu südames on ülihea soojustuse jõud. PURON OÜ seisab selle revolutsiooni esirinnas, pakkudes tipptasemel vundamentide, soklite ja keldrite soojustamist PUR-vahuga, mis seab standardi kaasaegsele eluviisile.

Meie teekond algas pühendumusest tipptasemele ja visiooniga muuta hoonete soojustamise viisi. Me mõistsime vajadust lahenduse järele, mis pakub erakordset soojapidavust, kuid kohandub ka iga struktuuri ainulaadsete väljakutsetega. Meie uuendusliku lähenemisega, kasutades PUR-vahtu, oleme me redefineerinud soojustuse, pakkudes traditsioonilistele materjalidele sujuvat, vastupidavat ja väga tõhusat alternatiivi.

PURON OÜ soojustuslahenduste valimise eelised on mitmekülgsed. Meie PUR-vaht rakendus on tõhususe tunnistus, kiiresti kohandudes mis tahes pinna kontuuridega, olenemata keerukusest. See kõrvaldab vajaduse lisakonstruktsioonide ja kinnituste järele, muutes paigaldusprotsessi kiireks ja lihtsaks.

Vastupidavus on meie toodete keskmes. Meie poolt kasutatav PUR-vaht on loodud vastu pidama ajaproovile, püsides terve hoone eluea jooksul. See talub laia valikut keemilisi aineid, on niiskuse suhtes läbitungimatu ja säilitab oma kuju ja struktuuri surve all. Võime toetada umbes 300kg/m2, meie soojustus seisab tugevuse ja usaldusväärsuse sambana.

Meie pühendumus energiasäästule peegeldub meie PUR-vahu erakordsetes soojusisolatsiooni omadustes. Luues tiheda, elastse soojustuskihi ilma lünkade või liideteta, kõrvaldame efektiivselt soojussillad, mis põhjustavad energiakadu. See aitab kaasa mitte ainult olulisele kütte- ja jahutuskulude vähendamisele, vaid edendab ka rohelisemat ja jätkusuutlikumat keskkonda.

Olgu teil vaja soojustada uut hoonet või renoveerida olemasolevat, PURON OÜ pakub kohandatud lahendusi, mis parandavad nii teie kinnisvara jõudlust kui ka esteetikat. Meie ekspertiis ulatub fassaadide ja välisseinte soojustamiseni PUR-vahuga, puithoonete fassaadide värvimiseni ja vaheseinte, siseseinte, pööningute ja katuste soojustamiseni PUR-vahuga. Iga teenust teostatakse täpsuse ja hoolikusega, tagades, et teie kodu või äripind on mitte ainult hästi soojustatud, vaid ka visuaalselt köitev.

Valige PURON OÜ soojustuskogemus, mis ületab tavalise. Võtke omaks tänane ehitustehnoloogia tulevik ja liituge meie missiooniga luua ruume, mis on mugavad, vastupidavad ja keskkonnaga harmoonias.

PURON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Suurepärane teenus ja tõhus lahendus!

- Mart V.

Kiire paigaldus ja nähtav mõju. Soovitan PURON OÜ soojustusteenust kõigile, kes otsivad tõhusat ja usaldusväärset lahendust.

- Jaan R.

Tundlik ja hoolas teenus, mis vastas täpselt meie vajadustele.

Mis teeb pur-vahust tuleviku isolatsioonimaterjali?

Poliuretaan (PUR) vaht on kiiresti saamas eelistatuimaks isolatsioonimaterjaliks ehitustööstuses. Selle unikaalsed omadused pakuvad võrdlematuid eeliseid, mis käsitlevad kasvavaid muresid energiatõhususe ja jätkusuutlikkuse üle ehitusdisainis. PUR-vaht on isolatsioonimaterjali tüüp, mis luuakse kahe komponendi segamisel, mis reageerivad moodustamaks jäika, vahutaolist ainet. See reaktsioon loob rakulise struktuuri, mis pakub suurepäraseid soojusisolatsiooni omadusi. Võrreldes traditsiooniliste isolatsioonimaterjalidega nagu klaasvill või tselluloos, paistab PUR-vaht silma oma efektiivsuse,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma koju õige soojustus?

Soojustus on materjal või materjalide kombinatsioon, mida kasutatakse soojuse, heli või elektri ülekande vähendamiseks. Kodu kontekstis viitab soojustus peamise
ssb.ee
Soojustus on materjal või materjalide kombinatsioon, mida kasutatakse soojuse, heli või elektri ülekande vähendamiseks. Kodu kontekstis viitab soojustus peamiselt termilisele soojustusele, mis hoiab teie eluruumi talvel soojana ja suvel jahedana. Korrektne soojustus on oluline mugava sisekliima säilitamiseks, energia tarbimise vähendamiseks ja kommunaalkulude alandamiseks. Samuti mängib see olulist rolli kütte- ja jahutussüsteemide keskkonnamõju minimeerimisel. Soojustusmaterjalide tüübid Klaasvill on populaarne soojustusmaterjal, mis on valmistatud peenetest klaaskiududest. See on saadaval

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.