Rohkema info nägemiseks:

PLAYHOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme peo- ja ürituste korraldamisega, pakkudes ruumide rentimist, dekoratsiooniteenuseid ning lõbusaid lisavõimalusi nagu jäätise ja popkorni masinad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga tähistamine on meistriteos ja iga pidu unustamatu teekond. PLAYHOUSE OÜ usub, et elu erilised hetked väärivad tähistamist kire, loovuse ja maagilise puudutusega. Asudes Tallinna südames aadressil Osmussaare 8, oleme teie esmane sihtkoht peo korraldamiseks, mis jääb teie külaliste mälestustesse igaveseks.

Meie uksed avanesid visiooniga muuta teie tähistamise viisi. Olgu selleks fantaasiarikas sünnipäevapidu, elegantne ettevõtte üritus või alati unistatud unistuste pulm, meie toome teie visiooni ellu meie suurepärase peo- ja mängustuudioga. Meie stuudio ei ole lihtsalt ruum; see on lõuend, kus teie ideed saavad elu, ümbritsetuna fototsoonidest üle kogu Eesti, mis püüavad kinni iga naeratuse ja naeru.

PLAYHOUSE OÜ mõistab, et suurepärase peo olemus peitub selle detailides. Seetõttu pakume hulgaliselt teenuseid, et teie üritus oleks sujuv ja muljetavaldav. Alates ruumide rentimisest, mis õhkavad võlu ja iseloomu, kuni ettevõtte pidude dekoreerimiseni, mis peegeldavad teie brändi eetost, teeme kõike erakordse stiilitundega. Meie pulmade dekoreerimise teenused on linna jutuaineks, luues romantilisi seadeid, mis ei ole midagi vähemat kui muinasjutud.

Kuid mis on pidu ilma väikese lõbuta? Sukelduge meie pehme jäätise masina rõõmudesse, mis valmistab teie lemmikmaitsed, või laske end kaasa viia nostalgilisest aroomist meie popkornimasinast—see on hitt nii laste kui täiskasvanute seas. Ja neile, kes ihaldavad magusa ja soolase täiuslikku segu, on meie Jäätise ja Popkorni Masina kombinatsioon ideaalne valik tasakaalustatud maiuseks.

Meie pühendumus tipptasemele on järjekindel ja me oleme uhked mitte ainult teenuste, vaid ka kogemuste pakkumise üle. PLAYHOUSE OÜ-ga ei korralda te lihtsalt pidu; te loote sündmuse, mis on teie ja teie ainulaadse stiili peegeldus. Nii et laske meil ohjad haarata ja muuta teie järgmine tähistamine sündmuseks, mis on sama erakordne kui meie õhupallide installatsioonid ja sama täielik kui meie täispakettide ürituste korraldamine.

Liituge meiega PLAYHOUSE OÜ-s, kus iga tähistamine on rõõmu teekond, iga dekoratsioon jutustab loo ja iga pidu on avastamist ootav seiklus. Võtke meiega täna ühendust ja laske pidustustel alata!

Kontakt

PLAYHOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Suurepärane koht eriliste hetkede tähistamiseks. Kindlasti tuleme tagasi!

- Merilin O.

Täiuslik peoõhtu! Tänud kogu tiimile professionaalse korralduse eest.

- Marko S.

Uskumatu kogemus! Täname meeldejääva peo korraldamise eest.

PLAYHOUSE OÜ tegevusaruanne 2023

Playhouse OÜ on asutatud 29.04.2022. 2023. aastal toimus majandustegevus müügituluga 37 522 eur. Dividendide väljamakseid ei olnud. Playhouse OÜ juhatus kinnitab, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev äriühing.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on viis olulist nõuannet ideaalse ürituse toimumiskoha valimiseks?

Õige toimumiskoha valimine on ürituse planeerimise protsessis kriitilise tähtsusega otsus. Õige koht seab tooni, mõjutab atmosfääri ja võib teha või rikkuda kog
ssb.ee
Õige toimumiskoha valimine on ürituse planeerimise protsessis kriitilise tähtsusega otsus. Õige koht seab tooni, mõjutab atmosfääri ja võib teha või rikkuda kogu kogemuse teie külalistele. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad teil valida oma järgmiseks kogunemiseks ideaalse ürituse toimumiskoha. Oma ürituse vajaduste mõistmine Enne otsingute alustamist teadke, kui palju külalisi ootate. See aitab teil kitsendada oma valikuid kohtadele, mis suudavad teie rahvahulka mugavalt mahutada. Olgu see laste pidu, pulm või ettevõtte üritus, ürituse tüüp dikteerib, millist tüüpi kohta vajate.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.