Rohkema info nägemiseks:

STEPWATT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete ja energiatõhusate ehitamise aegsete veepõrandaküttesüsteemide pakkumisele, mis mitte ainult ei kiirenda ehitustöid, vaid tagavad ka ohutu ja mugava elukeskkonna.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas ehitate maja, aga niiskus imbub sisse ja betooni kuivamine võtab igaviku? Lubage meil tutvustada teile suurepärast abivahendit nimega StepWatt. See on ajutine veepõrandaküttesüsteem, mis on loodud ehitustöödeks ja aitab betoonil kiiremini kuivada (sõltuvalt betooni tüübist 3-4 nädalat) ning tagab igas ruumis nii meeldivalt ühtlase temperatuuri, et seal võiks isegi ööbida.

StepWatt on kompaktne ja lihtsalt liigutatav sinna, kus seda vajatakse. Sellel on mitmeid häid omadusi, nagu ustaval sõbral. Esiteks hoiab see korras, mis tähendab, et tolmuimeja saab vaba päeva. Tolmuvaba keskkond - kas see pole mitte iga pere unistus?

Lisaks on see tuleohutu, nii et saate rahulikult tegeleda oma asjadega samal ajal, kui StepWatt töötab iseseisvalt ehitusplatsil. Aeg on raha, seega paigaldasime StepWatti alla rattad, et iga ümberpaigutus ei nõuaks sauna soojendamist ja sõprade kutsumist abiks.

StepWattiga lisatakse kõigepealt külm vesi põrandaküttesüsteemi, mis hakkab seejärel sisseehitatud küttekeha abil järk-järgult soojendama betooni. Vee ringluse tagab StepWattil pump. See on energiasäästlik võrreldes tavalise soojapuhuriga. Selle võimsus on 3kW või 6 kW. Sellest piisab maksimaalselt 250 m² suuruse hoone soojendamiseks nii, et igas ruumis on ühtlane temperatuur. Keskmine energia tarbimine kuus on 0,7kW või 1,8 kW/h. Betoonist liigse niiskuse eemaldamine on StepWatti abil lihtsam ja kiirem kui kunagi varem, nii et kui olete huvitatud, oleme valmis seadet teile rentima.

StepWatt on käsitöötoode, mis on valmistatud praktiliseks kasutamiseks. See muudab ehitamise lihtsamaks ja kiiremaks. Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektile, võtke meiega ühendust ja leiame teie jaoks parima lahenduse.

KONTAKT

STEPWATT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin O.

Nende veepõrandaküttesüsteem kiirendas meie ehitustööd oluliselt. Aitäh!

- Mark H.

Betoon kuivas kiiresti ja meie ruumides oli alati mugav temperatuur.

- Karl V.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine muutsid meie ehitusprotsessi märkimisväärselt lihtsamaks. Aitäh, StepWatt!

StepWatt - Kvaliteetne ehitustööde abimees

Ehitustööde maailmas on kiirus ja täpsus võtmesõnadeks. Kui otsite lahendust, mis ühendab endas mõlemad omadused, siis tere tulemast StepWatti maailma - teie usaldusväärne partner, kes tagab suurepärase tulemuse igal ehitusprojektil. Selle kompaktsus, energiatõhusus ja ohutus muudavad StepWatti mitte ainult praktiliseks, vaid ka kvaliteetseks valikuks betooni kuivatamiseks ja ruumide soojendamiseks. StepWatt on loodud, et muuta betooni kuivamise protsess sujuvamaks ja kiiremaks. Kompaktne disain võimaldab seda hõlpsasti paigutada erinevatesse ruumidesse, tagades ühtlase soojuse ja optimaalsed

Dropdown

kõik artiklid

StepWatt: Teekond mugavama elukeskkonna poole

Koduehitus on unistuste teostamine, kuid sellega kaasneb tihti väljakutseid ja muresid. Üks suurimaid neist on betooni kuivamise protsess, mis võib muutuda tõel
ssb.ee
Koduehitus on unistuste teostamine, kuid sellega kaasneb tihti väljakutseid ja muresid. Üks suurimaid neist on betooni kuivamise protsess, mis võib muutuda tõeliseks kannatuste teeks. Aeglase kuivamise tõttu venivad ehitusprojektid pikale ja ootamatused võivad tekitada stressi. Ent mis oleks, kui oleks olemas lahendus, mis muudaks selle väljakutse lihtsaks ja mugavaks? Siinkohal astubki sisse StepWatt - teie usaldusväärne partner ehitustöödel ja teejuht mugavama elukeskkonna suunas. StepWatt on palju enamat kui lihtsalt veepõrandaküttesüsteem. See on teekond mugavama ja kaasaegsema

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.