Rohkema info nägemiseks:

O.K.I. KÜÜNESTUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 63; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta O.K.I. KÜÜNESTUUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

O.K.I. KÜÜNESTUUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 63 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ O.K.I . küünestuudio asutati 2022. aastal ja käesolev aruandeaasta on teine aasta ettevõtte tegevuses. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on iluteenuste pakkumine, sealhulgas maniküür, pediküür ja nahahooldus. OÜ O.K.I . küünestuudio omab kahte asutajat ja ei ole palgalisi töötajaid.

2023. aastal jätkas OÜ O.K.I . küünestuudio iluteenuste pakkumist hoolimata mõningatest väljakutsetest turul. Põhitähelepanu oli suunatud klientide baasi kasvatamisele ja teenuste kvaliteedi tõstmisele.Käesoleval aruandeaastal lõpetas OÜ O.K.I . küünestuudio aasta kahjumiga.

Peamised põhjused olid suured investeeringud reklaami ja turundusse, samuti uute seadmete soetamine teenuste kvaliteedi tõstmiseks. Lisaks mõjutasid tulemusi suurenenud kulud tegevuse alustamisega seotud perioodil, mis olid suuremad kui algselt prognoositud.

Hoolimata 2023. aasta kahjumist, plaanib OÜ O.K.I . küünestuudio jätkata oma tegevust ja keskenduda järgmistele eesmärkidele: - Laiendada klientide baasi läbi sihipärase turunduse ja sooduspakkumiste. - Parandada olemasolevate teenuste kvaliteeti ja laiendada teenuste portfelli. -

Otsida võimalusi koostööks teiste ilutööstuse ettevõtetega ja osaleda täiendõppes, et olla kursis valdkonna viimaste trendidega.

O.K.I. KÜÜNESTUUDIO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.