Rohkema info nägemiseks:

SOBIMUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 52; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOBIMUS OÜ kohta arvamuslugu!"

SOBIMUS OÜ hetkeolukord

Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sobimus OÜ loodi 2022 aasta kevadel eesmärgiga põhitegevusena pakkuda vaimse tervise nonustamist ja toota tononriistu toetamaks anrevushanire ja paanikahoogudega handas olevaid inimesi. Käibevahendite tagamiseks pakkus Sobimus OÜ konrvaltegevusena teenusponhiselt turundusalast tuge digikanalites sh kodulehtede loomisel, haldamisel, arendamisel, sotsiaalmeedia haldamisel ja sisuloomel (sh infograafika, foto, video). Teenus on osutunud sedavõrd populaarseks, et Sobimus OÜ esimestel tegevusaastatel on ettevõtte põhikäive tulnud väikeettevõtetele turundusalast nõustamist ning sisuloomet pakkudes.

SOBIMUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.