Rohkema info nägemiseks:

RAUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete sõiduvahendite ja tehnikaga seotud teenuste pakkumisega Tartus, võimaldades klientidel nautida seiklusi ja hoida oma varustust tipptasemel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RAUR OÜ meeskond on pühendunud teie vajaduste rahuldamisele ning pakub alati professionaalset ja sõbralikku teenindust. Meie eesmärk on teie tehnikaga seotud mured hõlpsasti lahendada, olgu selleks siis rentimine, hoiustamine, hooldus või transport.

Tartus baseeruv RAUR OÜ on usaldusväärne ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid erinevate sõiduvahendite ja tehnikaga seotud vajaduste rahuldamiseks. Olgu tegemist matkaautode rentimise, hobitehnika hoiustamise, mototehnika hoolduse või muu tehnikaga, oleme siin selleks, et pakkuda teile kvaliteetset ja professionaalset teenindust.

Unistate avastusretkest looduses või Euroopa teedel sõitmise seiklusest? Meie valikus olevate mugavate matkaautodega saate nautida reisi ilma hotelle broneerimata ja lennupiletite järel otsimata.

Kui vajate turvalist kohta oma hobiauto, mootorratta või muu tehnikavarustuse hoiustamiseks hooajavälisel ajal või isegi aastaringselt, siis meie hoiuhall Tartu läheduses on ideaalne lahendus. Teie tehnikat hoitakse puhtas, kuivas ja ohutus keskkonnas.

Teie sõiduvahendi heas korras hoidmine on oluline, seega pakume professionaalset mototehnika hooldusteenust, et tagada selle sujuv toimimine ja pikem eluiga.

Vajate oma tehnikavahendite transportimist ühest kohast teise? Oleme teie käsutuses, et tagada ohutu ja usaldusväärne transporditeenus.

Lisaks pakume ka matkaautode käsipesu, haagiste renti, käärtõstuki renti ning mootorratta hoiustamise teenuseid.

Ootame teiega koostööd ja aitame teil leida parima lahenduse teie tehnikaga seotud vajadustele. Võtke meiega ühendust allpool olevate kontaktandmete kaudu ja lubame pakkuda teile parimat teenindust Tartus ja selle ümbruses.

Teie rahulolu on meie prioriteet. Võta ühendust juba täna!

kontakt

RAUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Pille K.

Suurepärane matkaauto rent! Meil oli unustamatu seiklus.

- Tauri L.

Hobitehnika hoiustamine on tõeliselt mugav ja turvaline.

- Mark S.

Käärtõstuki rentimine aitas meil suurepäraselt ehitustöid teha.

RAUR OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing RauR on loodud eraisiku poolt 11.05.2022. Ettevõte investeeris kinnisvarasse soetades ladu-töökoja ning ehitades see valmis edaspidiseks äritegevuseks. Osa ehitisest kasutatakse erineva tehnika hoiustamiseks, osa on remonditeenuse osutamiseks ning üks osa- kontoriruum on samuti rendi eesmärgil. Samuti on ettevõte soetanud rendi eesmärgil kinnisvara, mida renditakse maksuvabalt. Soetatud on ka korter edasimüügi eesmärgil. Ettevõtte põhitegevusalaks on erinevate masinate remont ja hooldus ning laopinna pakkumine. Aruandeaastal soetati üks sõiduauto edasimüügi eesmärgil ning see sai

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas pesta matkaautot käsitsi?

Matkaautoga seiklemine on suurepärane viis avastada uusi kohti ja luua unustamatuid mälestusi. Kuid aja jooksul võivad teedel ja matkamistel kogunenud mustus, t
ssb.ee
Matkaautoga seiklemine on suurepärane viis avastada uusi kohti ja luua unustamatuid mälestusi. Kuid aja jooksul võivad teedel ja matkamistel kogunenud mustus, tolm ning ilmastikutingimuste mõju muuta sinu matkaauto väljanägemise tuhmiks ja räpaseks. Õnneks saad oma matkaauto taas särama panna, tehes sellele korraliku käsipesu. Selles artiklis jagame juhiseid, kuidas pesta matkaautot käsitsi, et hoida selle välimust parimas korras ja säilitada seikluste sära. Enne pesemist veendu, et sul on käepärast kõik vajalikud tarvikud: Autopesuseep: Vali kvaliteetne autopesuseep, mis sobib sinu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.