Rohkema info nägemiseks:

BUENRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 38; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BUENRO OÜ kohta arvamuslugu!"

BUENRO OÜ hetkeolukord

Juba 38 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Buenro OÜ on asutatud 18.05.2022 aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus, vastavalt EMTAK 2008 koodile 68201.

Ettevõte teenis aruandeaastal kahjumit -7 384 eurot, sest keskenduti oma teenuse arendamisele ja turule toomisele, kuivõrd keskenduti lühiajalistele kasumitele. Seotud osapooltele tasu ja muid olulisi soodustusi ei arvestatud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata tegevust valitud tegevusalal:

Ettevõte käivitab mobiilirakenduse funktsioonidega versioonidest 0, 1 ja 2. See peaks meelitama suure hulga kasutajaid ja suurendama kasutajate kaasatust, mis viib kõrgema sissetuleku ja kliendi säilitamiseni.

Ettevõte määratleb ka ettevõtte tootefunktsioonid ja kujundab tarnetoote juhtpaneelid, mis parandavad selle töö tõhusust ja annavad paremaid otsuste tegemise teadmisi. Lisaks kavatseb ettevõte palgata kasvumeeskonna, et aidata oma äri laiendada ja jõuda uutele turgudele.

Eeldatavasti sõlmib ettevõte enam kui 20 000 villa USA-s ja LATAM-is, mis suurendab tema rendipindade varu, pakkudes klientidele rohkem võimalusi ja suurendades tulu.

4 000 kasutaja saavutamine on ettevõtte jaoks oluline verstapost, mis näitab selle stabiilset kasvu. Samamoodi näitab keskmiselt 2 000 nädalas rentimise saavutamine, et ettevõtte teenused on populaarsed ja kliendirahulolu tase on kõrge.

Esimese Buenro-brändiga majade käivitamine on ettevõtte jaoks oluline samm, kuna see suurendab brändituntust ja aitab luua tugevamat kohalolekut turul. Lõpuks on üle miljoni euro teenimine tulu osas oluline saavutus ja näitab, et ettevõte on jätkusuutliku kasvu teel.

Ettevõtte missioon:

Buenro avab maailma globaalse elustiili, ühendades kasutajad maailma erinevates piirkondades asuvate eksklusiivsete kinnisvarade laia valikuga. Buenro tagab turu mudeli integreerimisega kõrgema taseme kinnisvara haldusettevõtetega massiivse skaalautuvuse, samal ajal pakkudes igale kasutajale tunde, nagu leiaksid kodu kaugel kodust, kus iganes see ka ei asuks.

BUENRO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.