Rohkema info nägemiseks:

WEIMEL TRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kohandatud kaubaveoteenuseid ja logistikalahendusi üle Eesti, tagades tõhusa ja usaldusväärse kaubavedu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eesti kiire majanduse südames asub teedevõrk, eluliin, mis ühendab ettevõtteid, kogukondi ja üksikisikuid. WEIMEL TRANSPORT on selle võrgustiku keskne osa, pakkudes logistikateenuseid, mis tagavad teie kaupade sujuva liikumise üle selle kauni maa.

Alates meie loomisest oleme pühendunud kaubaveo kunsti valdamisele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: oleme spetsialiseerunud kaubaveole üle kogu Eesti. See juhtpõhimõte on viinud meid Eesti transpordi esirinda, muutes meid ettevõtete jaoks usaldusväärse ja tõhusa logistikalahenduse partneriks.

Meie kaasaegsete sõidukite park on varustatud viimase tehnoloogiaga, et tagada teie kauba ohutu ja õigeaegne kohaletoimetamine. Maalilistest rannajoonest kuni elavate linnadeni on WEIMEL TRANSPORT sünonüümiks Eesti ühendamine, tipptaseme saavutamine! Oleme uhked oma rolli üle kaubanduse ühendava koe osana ja iga meie kohaletoimetatud pakett tugevdab meie pühendumust tipptasemele.

Olgu teie väike kohalik tootja või suur rahvusvaheline korporatsioon, meie kohandatud logistikateenused on loodud vastama teie ainulaadsetele vajadustele. Mõistame punktuaalsuse ja usaldusväärsuse tähtsust ning meie logistikaekspertide meeskond töötab väsimatult selle nimel, et teie kaup ei oleks lihtsalt transporditud, vaid hoolitsetud nagu meie oma.

Liituge meiega sellel ühenduvuse ja tipptaseme teekonnal. Valige oma logistikavajaduste jaoks WEIMEL TRANSPORT ja kogege meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie kaubad on parimates kätes.

WEIMEL TRANSPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter

Suurepärane teenus ja kiire kohaletoimetamine!

- Karl

Väga meeldiv ja professionaalne teenindus.

- Jaanika

Usaldusväärsed ja sõbralikud. Jätkake sama head tööd!

WEIMEL TRANSPORT OÜ tegevusaruanne 2022

Weimel Transport OÜ on loodud 2022 a. maikuus, aktiivselt tegutsenud alates augustist. Ettevõtte peamine eesmärk on transporditeenuse osutamine eestisisesel turul, vastavalt vajadusele valmis pakkuma teenust ka väljaspool Eestit. Koostööpartneriks on hetkel veoste ekspedeerija Stranton Cp OÜ. 2022a. on saadud pakkuda transporditeenust erinevatele ettevõtetele( ehitus, -puidu-,põllumajandus). Esimese poolaasta kokkuvõtteks võib tõdeda, et seoses majanduslangusega ei olnud teenuse nõudlus väga suur, aga ettevõte on valmis edaspidi rohkem panustama. 2023 a. on plaanis Weimel Transport OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Kaubatranspordi tulevik eestis

Eesti on arendanud tugeva kaubaveo sektori, mis on majanduse lahutamatu osa. Strateegilise asukohaga, mis toimib ida ja lääne vahelise väravana, pakub Eesti uni
ssb.ee
Eesti on arendanud tugeva kaubaveo sektori, mis on majanduse lahutamatu osa. Strateegilise asukohaga, mis toimib ida ja lääne vahelise väravana, pakub Eesti unikaalset eelist ettevõtetele, kes soovivad kaupu tõhusalt üle Balti regiooni ja kaugemale liigutada. Praegune taristu hõlmab hästi hooldatud maanteid, raudteid ja sadamaid, mis soodustavad nii kodumaist kui ka rahvusvahelist kaubandust. Kauba transport on kriitiline komponent Eesti majandusstruktuuris, andes olulise panuse riigi SKP-sse. See toetab erinevaid tööstusharusid, võimaldades kaupade liikumist, mis on kaubanduse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.