Rohkema info nägemiseks:

BITEFUL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2524; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta BITEFUL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Biteful OÜ juurde, kus me muudame traditsioonilise tellimisprotsessi sujuvaks, tõhusaks ja veavabaks kogemuseks. Kui olete tarnija või hulgimüüja, siis teate tellimuste haldamise väljakutseid e-kirjade või telefonikõnede kaudu. Suhtlusprobleemide risk, tüütu käsitsi sisestamine ja aeganõudvad edasi-tagasi suhtlused on liigagi tuttavad. Aga mis oleks, kui saaksite kõigest sellest loobuda?

Biteful OÜ pakub tulevikukindlat tellimisplatvormi, mis digitaliseerib teie kataloogi ja automatiseerib teie tellimuste halduse. Meie platvorm on loodud tellimuste halduse keskuseks, lihtsustades tellimuste vastuvõtmist ja töötlemist. Bitefuliga saate säästa aega, vähendada vigu ja teenindada oma kliente tõhusamalt.

Kujutage ette maailma, kus iga teie saadud tellimus on täpne, täielik ja valmis kohe töödeldavaks. See on reaalsus Bitefuliga. Meie platvorm tagab, et iga tellimus sisaldab täpseid tootenimesid, täpseid EAN koode ja õigeid ühikuid. Teie klientide andmed on eellaaditud, kõrvaldades vajaduse käsitsi andmesisestuse järele ja vähendades vigade võimalust.

Liituge sadade restoranide ja tarnijatega, kes juba kasvatavad oma äri Bitefuliga. Meie platvorm ei ole lihtsalt veel üks tööriist; see on tellimisplatvorm, mida teie kliendid juba kasutavad. Alustage kiiresti ja lihtsalt ning vaadake, kuidas teie äri kasu saab nutikamatest tellimustest ja tõhusamast tellimisprotsessist.

Ärge laske vananenud süsteemidel end tagasi hoida. Haarake tuleviku tellimuste haldamisest Biteful OÜ-ga. Broneeri demo täna ja astuge esimene samm oma tellimuste sisestamise optimeerimise ja müügi suurendamise suunas.

Kontakt

BITEFUL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Miina S.

Elu läks kohe 100x paremaks, kui ÜLO Bitefuli baari-tellimuste jaoks appi võttis

- Semmo H.

Biteful on lihtsustanud ja kiirendanud meie tellimist, kõrvaldades stressi.

- Martin K.

Segadust ja peavalu on kordades vähem. Võidetud aeg on hindamatu.

BITEFUL OÜ tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus Biteful OÜ on asutatud 20.05.2022 ning ettevõtte põhitegevusala on veebiplatvormi loomine restoranide ja tarnijate tellimuste vahendamiseks. Tulud, kulud ja kasum Ettevõttel puudus 2023. majandusaastal müügikäive. Personal ja juhatus Aruandeaastal puudusid lepingulised töötajad. Ettevõttel on 4 juhatuse liiget. Juhatuse liikmetele maksti tasusid summas 38 265 eurot. Eesmärgid järgmiseks aruandeaastaks 2024. aastal jätkab ettevõte tegutsemist samas tegevusvaldkonnas ning eesmärgiks on hakata teenima müügitulu.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on Bitefuli platvormi reaalajas tellimuste jälgimise eelised?

Tõhus tellimuste haldamine on iga eduka restoranitööstuse tarnija või hulgimüüja selgroog. Biteful OÜ mõistab teie ees seisvaid väljakutseid ja pakub transforme
ssb.ee
Tõhus tellimuste haldamine on iga eduka restoranitööstuse tarnija või hulgimüüja selgroog. Biteful OÜ mõistab teie ees seisvaid väljakutseid ja pakub transformeerivaid lahendusi, mis lihtsustavad teie operatsioone. Siin on viis viisi, kuidas Biteful revolutsioonib teie tellimuste haldamise protsessi. Lihtsustatud tellimuste töötlemine Bitefuli platvorm automatiseerib tellimuste sisestamise protsessi, vähendades käsitsi andmesisestuse vajadust ja minimeerides inimliku vea riski. See tähendab, et tellimusi töödeldakse kiiremini ja täpsemini, võimaldades teil tõhusalt täita kliendinõudmisi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.