Rohkema info nägemiseks:

ATTEST INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ATTEST INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

ATTEST INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 8 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli Attest Invest OÜ jaoks uurimis- ja arenguperiood. Ehkki me ei alustanud aktiivset tegevust, keskendusime Lõuna-Euroopa riikidesse investeerimisvõimaluste uurimisele. Meie eesmärk on kindlaks teha parimad võimalused, mis mitte ainult ei paku tulusaid tulemusi, vaid aitavad ka kaasa majanduskasvule ja kohalike kogukondade arengule.

Vaatamata sellele, et meie peamine tegevus ei ole veel täielikult käivitunud, saime müügitulu konsultatsiooniteenuste osutamisest seoses kinnisvarainvesteeringutega Eestis. Meie sügav mõistmine kohalikust turust ja meie võime pakkuda strateegilist ja tõenduspõhist nõu on aidanud meil klientidele pakkuda väärtust, luues samal ajal ettevõtte jaoks olulise sissetulekuallika.

Aruandeaasta lõpetasime kahjumiga, mis peegeldab meie investeeringuid uurimis- ja arendustegevusse. Usume, et meie pühendumine strateegilisele kasvule kannab vilja järgmisel aastal. Ettevõtte omakapitali suurus ei vasta hetkel Äriregistri nõuetele, kuid oleme kindlad, et suudame selle tuua vastavusse registri nõuetega järgmise aasta kasumi arvelt. Meie eesmärk on jätkuvalt tagada stabiilsus ja jätkusuutlik kasv meie äritegevuses.

ATTEST INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.