Rohkema info nägemiseks:

RESQ CLUB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10667; jälgijaid - 1. Arvustusi - 2; Artikleid 4+ "Kirjuta RESQ CLUB OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

Kujutage ette, et te ei pea kunagi enam muretsema toiduvalmistamise, söömise või isegi restoranide ja kohvikute otsimise pärast ning samal ajal aitaksite vähendada toiduraiskamist ja säästaksite raha. Tundub liiga hea, et olla tõsi, eks? Aga see on täiesti võimalik tänu ResQ Clubile.

ResQ Club on Soome ettevõte, mis on võtnud eesmärgiks vähendada toiduraiskamist ja teha seda mugavalt ja kasumlikult. Nad on loonud mobiili- ja veebiäpi, mis ühendab jätkusuutlikud restoranid, kohvikud ja toidupoed tarbijatega, kes otsivad taskukohast ja kvaliteetset toitu.

Kui olete ResQ Clubiga liitunud, saate oma müümata jäänud toiduavaldused kiiresti äpi abil avaldada. See võtab vaid mõne minutiga ja aitab teil vähendada toiduraiskamist. Kliendid leiavad teie toidupakkumised äpi abil ja teevad ostud otse äpi kaudu.

Mis teeb ResQ Clubist erilise?

  1. Suurenenud tulu: ResQ muudab müümata jäänud toitudest saamata jäänud tulu täiendavaks sissetulekuallikaks. Üks müüdud eine toob keskmiselt 3-4 eurot, mis võib teie tulusid märgatavalt suurendada.

  2. Uued kliendid: ResQ Club toob teie ettevõttele uusi kliente, kes otsivad taskukohast toitu. Enamik ResQ kasutajaid on leidnud uusi söögikohti, kus einestada, tänu sellele platvormile.

  3. Toiduraiskamise vähendamine: Müües oma järelejäänud toitu ResQ kaudu, vähendate toiduraiskamist ja näitate, et hoolite keskkonnast. See on oluline sõnum, mis võib meelitada kliente, kes jagavad teie jätkusuutlikkuse väärtusi.

Kellele see sobib?

  • Toidupoed: Ärge laske oma toodetel riiulitel kõlbmatuks muutuda. ResQ aitab teil müüa järelejäänud toidud ja teenida lisatulu.

  • Restoranid: ResQ võtab ületootmise riski maha ja võimaldab teil müüa järelejäänud toitu tarbijatele, kes ootavad taskukohast õhtusööki.

  • Kohvikud & pagariärid: Aeg-ajalt jäävad teie tooted müümata. ResQ aitab teil neid klientidele pakkuda ja samal ajal vähendada toiduraiskamist.

ResQ Clubiga liitumine on lihtne ja kiire ning see võib tuua teie ettevõttele mitmeid eeliseid. Kas soovite alustada ja oma tulusid suurendada? Võtke ühendust ResQ Clubiga juba täna ja leidke parim lahendus oma ettevõttele.

ResQ Club jätkab võitlust toiduraiskamise vastu, ühendades jätkusuutliku toitumise mugavusega. Liitu meiega ja aita muuta maailm toiduraiskamise suhtes säästlikumaks.

liitu meiega

RESQ CLUB OÜ kontaktid

RESQ CLUB OÜ tegevusaruanne 2022

ResQ Club OÜ, mis on 100% tütarettevõte Soome emaettevõttele ResQ Club Oy, registreeriti osaühinguna 25. mail 2022. See ettevõte on pühendunud oma emaettevõtte müügi- ja turundusteenuste pakkumisele kohalikul turul. Nende teenuste hulka kuuluvad, kuid ei piirdu ainult, kohaliku toidu ülejäägi turu arendamine ning ResQ Klubi ja selle äritegevuse turundustegevus. Hoolimata globaalse Covid-19 pandeemia tagajärgedest ja inflatsiooni tõusust sektoris, on ResQ Club OÜ suutnud täita oma müügi- ja turundusteenuste funktsiooni oma emaettevõtte ees. See on märkimisväärne saavutus, arvestades praeguseid
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Restoranidele ja kohvikutele: ResQ Club - Tulus viis toiduraiskamise vähendamiseks

Restoranide ja kohvikute omanikena seisate silmitsi mitmete väljakutsetega, sealhulgas toiduülejääkide ja toiduraiskamisega. Kuid mis oleks, kui oleks olemas tu
ssb.ee
Restoranide ja kohvikute omanikena seisate silmitsi mitmete väljakutsetega, sealhulgas toiduülejääkide ja toiduraiskamisega. Kuid mis oleks, kui oleks olemas tulus viis, kuidas vähendada toiduraiskamist ning samal ajal suurendada oma äri kasumit? ResQ Club on platvorm, mis toob kokku säästlikud ettevõtted ja keskkonnateadlikud tarbijad ning pakub võimalust teha mõlemat. Toiduraiskamine on üks suurimaid keskkonna- ja majandusprobleeme tänapäeval. Restoranides ja kohvikutes jääb sageli üle toitu, mis ei ole enam värske, kuid oleks endiselt täiesti söödav. Selle asemel, et seda ära visata, võiks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.