Rohkema info nägemiseks:

REMRAIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete ehitus- ja renoveerimisteenuste pakkumisele, hõlmates mitmekülgseid valdkondi alates korterite, majade ja abihoonete ehitusest ning renoveerimisest kuni viimistlustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitus- ja renoveerimisprojektide jaoks, siis olete jõudnud õigesse kohta. Oleme uhked tutvustada REMRAITi, 2022 ja on pühendunud kvaliteetsete ehitus- ja renoveerimisteenuste pakkumisele.

REMRAIT omab laialdast kogemust korterite, majade ja abihoonete ehitus- ja renoveerimisprojektides. Oleme pühendunud tagama mitte ainult visuaalset kaebust, vaid ka struktuurilist vastupidavust, et teie kodu jääks pikaks ajaks hubaseks ja funktsionaalseks. Kui unistate hubasest terrassist, kus saate nautida päikeselisi päevi ja lõõgastuda õhtutel, siis oleme valmis teie unistusi ellu viima. Meie meeskond kujundab ja ehitab vastupidavaid terrasse, mis sobivad suurepäraselt teie kodu ümbrusega.

REMRAIT paneb suurt rõhku energiatõhususele. Meie soojustamistööd aitavad teil vähendada energiakulusid, hoides teie kodu soojana talvel ja jahedana suvel. Detailides peitub ilu. Pakume laias valikus siseviimistlusteenuseid, aidates teil luua ruume, mis peegeldavad teie isikupära ja stiili. REMRAIT pakub üldehitustöid, katta kõiki teie ehitusvajadusi alates projekteerimisest kuni lõpliku viimistluseni.

Miks valida REMRAIT?

  • Kogemus: Oleme tegutsenud alates 2022. aastast, pakkudes kvaliteetseid teenuseid klientidele.
  • Professionaalne Meeskond: Meie meeskond koosneb kogenud ja professionaalsetest ehitusspetsialistidest.
  • Kliendikesksus: Kuulame hoolikalt teie vajadusi ja tagame, et projekt vastaks teie ootustele.
  • Tähtaegadest Kinnipidamine: Meie eesmärk on lõpetada projektid õigeaegselt, säilitades samal ajal kvaliteedi.

Kui soovite oma ehitus- või renoveerimisprojekti ellu viia, võtke julgelt ühendust REMRAITiga. Oleme siin, et kuulata teie ideid, pakkuda nõuandeid ja leida koos teiega parim lahendus. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Ärge oodake, vaid astuge samm lähemale oma unistuste kodu või renoveeritud ruumide poole. Võtke meiega ühendust täna ja avastage, kuidas REMRAIT saab muuta teie ehitusprojekti reaalsuseks!

REMRAIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Suurepärane meeskond, kes kuulas tähelepanelikult klienti.

- Anneli

Kiire ja efektiivne renoveerimine. Tulemus ületas igas mõttes ootusi!

- Priit

REMRAIT oskab kuulata ja täpselt aru saada kliendi soovidest. Väga rahul!

5 trendi, mis kujundavad jätkusuutliku ehituse tulevikku

Jätkusuutlik ehitus ei ole enam nišiturg. Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste ehituspraktikate keskkonnamõjust, areneb ehitustööstus nõudlusele vastamiseks rohelisemate, jätkusuutlikumate meetodite suunas. See nihe ei ole ajendatud ainult keskkonnaalastest muredest, vaid ka jätkusuutliku ehituse majanduslikest ja sotsiaalsetest eelistest. Selles postituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad jätkusuutliku ehituse tulevikku. 1. Rohelised ehitusmaterjalid Taaskasutatud ja taaskasutatavate materjalide kasutamine on jätkusuutliku ehituse kasvav trend. Need materjalid

Dropdown

kõik artiklid

Soojustus 101: Millega arvestada?

Isolatsioon on igas kodus kriitiline komponent, mis aitab säilitada mugavaid sisetemperatuure, vähendades soojusvoolu. Korralik isolatsioon muudab kodu mitte ai
ssb.ee
Isolatsioon on igas kodus kriitiline komponent, mis aitab säilitada mugavaid sisetemperatuure, vähendades soojusvoolu. Korralik isolatsioon muudab kodu mitte ainult mugavamaks, vaid vähendab ka oluliselt energiatarbimist, mis viib madalamate kommunaalkulude ja väiksema süsinikujalajäljeni. Traditsioonilisi isolatsioonimaterjale, nagu klaasvill ja vahtplastid, on laialdaselt kasutatud nende isoleerivate omaduste tõttu. Siiski sisaldavad nad tihti kemikaale ja nende tootmiseks on vaja märkimisväärselt energiat, mis aitab kaasa keskkonnareostusele ja kasvuhoonegaaside heitkogustele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.