Rohkema info nägemiseks:

FARMI FOREST EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 231; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FARMI FOREST EESTI kohta arvamuslugu!"

FARMI FOREST EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 231 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Farmi Forest Eesti OÜ on 2022. aastal loodud müügi, turunduse ja müügivahendusega tegelev ettevõte.

Ettevõte tegutseb Sõmerul, Lääne-Viru maakonnas, Eestis. Firmas töötab 3 inimest.

Firma esindab tugevaid kaubamärke FERREL dumper- ja mahuhaagiseid ning FARMI FOREST metsaveohaagiseid ja tõstukeid, puiduhakkureid ning metsa väljaveo vintse.

Meie kaubamärgid on esindatud 18 riigis üle maailma.

Lisaks masinate müügile tegeleb ettevõte ka turunduse- ja müügiteenuse osutamisega AS Ferrel-le ja Farmi Forest Oy-le.

Äritegevuse eesmärk on müüa igale kliendile just tema vajadustele vastav metsa- või põllutöö masin ning pakkuda kvaliteetset eesmärgipõhist müügi ja marketingi teenust koos tehnilise toega. Ukrainas toimuv sõda ja jahenenud majanduskeskkond jätsid jälje ka Farmi Forest Eesti OÜ tulemustele. Lõppkliendid on palju hinnatundlikumad ja kardavad raha investeerida uutesse masinatesse. Pigem otsitakse kasutatud masinaid.

Kõrged intressid ja üleüldine aeglustunud majandustegevus avaldavad endiselt mõju metsa ja põllutöö masinate sektorile, kuid juba on näha ka turgude elavnemist.

Aastal 2023 tugevdas Farmi Forest Eesti oma esindatavate kaubamärkide positsioone mitmetel turgudel. Parimate müügitulemustega näited on

Sloveeniast, Hollandist, Luksemburgist ning Belgiast.

Kuigi Farmi Forest Eesti lõpetas aruandeaasta kahjumiga, on ettevõte endiselt jätkusuutlik. Kahjumi põhjustasid suuremad turunduskulud uutele turgudele sisenemisel, kui oli prognoositud. 2023.a. oli Farmi Forest Eesti OÜ müügitulu 1 763 893.- eurot ja tulemuseks oli kahjum 130 174.- eurot.

Tegevusaruande kirjutamise ajaks on 4 esimest kuud 2024 aastat möödunud. Müüginumbrid on paranenud ja kasumiaruanne positiivse poole peal.

Ettevõtte juhatuses on 1 liige ja töötasu maksti 48000.- eurot.

FARMI FOREST EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.