Rohkema info nägemiseks:

4 LEAF CLOVER ENTERTAINMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3018; jälgijaid - 4. Arvustusi - 2; Artikleid 3+ "Kirjuta 4 LEAF CLOVER kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tere tulemast 4 LEAF CLOVER ENTERTAINMENT OÜ maagilisse muusikamaailma! Olen loominguline ettevõtja, kes pühendab end täielikult muusikatööstuse erinevatele tahkudele, luues ja kujundades heli, mis puudutab südameid ja liigutab masse. Tegevuse keskmes on mixide loomine, artistidele tuge pakkumine, rütmi lisamine ning trap muusika tootmine, kõik koos tipptasemel heliinseneritööga.

Iga suur artist vajab õiget toetust, et oma talenti maailmaga jagada. Juhendame, nõustame ja aitame artistidel oma karjääri kujundada ning jõuda oma loominguga laiema publikuni.

Rütm on muusika süda ja hing. Igale loole lisatakse ainulaadne rütm, mis tõstab esile artistide emotsioonid ja muudab kuulajad rütmis kaasa elama.

Trap muusika on tänapäeva muusikamaastikul ülioluline ning meie produtsent on selles žanris tõeline ekspert. Ta loob võimsaid ja kaasakiskuvaid trap helimaastikke, mis panevad kuulajad liigutama.

Helikvaliteet on  kõige olulisem. Tagavame, et iga helilaine on puhas ja selge ning kannab artistide sõnumit täiuslikult.

Kui soovite meiega koostööd teha, palume julgelt ühendust võtta. Oleme valmis aitama teil oma muusikaliste unistuste teele asuda ja luua helilisi imesid, mis jäävad kauaks meelde.

Võta ühendust, sest koos loome muusikat, mis inspireerib ja liigutab maailma!

contact@fifonthebeat.com
+372 5695 1242

4 LEAF CLOVER ENTERTAINMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Parimad mixid, mis mul kunagi olnud! Soovitan!

- Johannes T.

Trap produtsent kellele võib kindel olla! Suurepärane.

- Kertu A.

Rütmi ja emotsiooni maagia! Aitäh 4 LEAF CLOVER ENTERTAINMENT OÜ!

DJ - töö ja lõbu käsikäes

DJ (diskor) töö on rohkem kui lihtsalt plaatide keerutamine ja muusika mängimine. See on kunst, mis nõuab kirge muusika vastu, tehnilisi oskusi ja võimet tunda publikut. DJ-d on saanud üha olulisemaks muusikatööstuses ning nende mõju muusika- ja meelelahutusmaailmale on vaieldamatu. Selles artiklis uurime DJ töö maailma ja mida see tegelikult endast kujutab. DJ töö hõlmab muusika valimist, segamist ja esitamist, kuid see on palju enamat kui lihtsalt laulude mängimine. DJ peab olema muusikaga kursis, tundma erinevaid stiile ja žanre ning olema valmis rahuldama erinevate pidude ja ürituste

Dropdown

kõik artiklid

Laulu kirjutamise kunst

Muusika on universaalne keel, mis räägib lugusid, väljendab emotsioone ja ühendab inimesi kogu maailmas. Laulu kirjutamine on üks moodsa muusikamaailma põnevama
ssb.ee
Muusika on universaalne keel, mis räägib lugusid, väljendab emotsioone ja ühendab inimesi kogu maailmas. Laulu kirjutamine on üks moodsa muusikamaailma põnevamaid väljakutseid, kuid samas ka rikkalikumaid kunstivorme. See kunst, mis nõuab nii loovust kui ka tehnilisi teadmisi, võimaldab teil jagada oma mõtteid ja tundeid sõnade ja muusikaga. Siin on mõned sammud, kuidas luua oma laulu ning pääseda selle maagilisse maailma. Kõik laulud algavad ideest või tundest. See võib olla armastus, õnn, kurbus, viha või isegi lihtsalt igapäevaelu. Hoidke oma meel avatud, sest inspiratsioon võib tabada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.