Rohkema info nägemiseks:

ESTTECH GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 386; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTTECH GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTTECH GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EstTech Grupp OÜ tegeleb puidutööseadmete hoolduse, remondi ja koolitustega. Samuti pakume seadmetele varuosasid, -tarvikuid ning instrumente. Esindame Eestis Saksamaa masinatootjat Weinig

Group ja instrumentide tootjat Leitz GmbH.

Alustasime oma tegevust 2022. aasta juulist ning sellest ajast alates oleme suutnud pakkuda klientidele asjatundlikku tuge ja oma töötajatele enesearenguvõimalusi. Pöörasime suurt rõhku klientide tagasisidele ja otustasime sisse seada laoruumi, et vastavalt klientide soovidele oleks enamkasutatavad instrumendid ja varuosad piisavas koguses laos olemas. Laosüsteemi planeerime ka 2023. aastal edasi arendada ja laoartiklite nomenklatuuri optimaalsena hoida.

2022. suurimaks kliendiürituseks oli Holz-Handwerk mess Nürnbergis (12.-15.07). Klientide huvi messi vastu oli suur ja demonsteerisime erinevadi masinaid-seadmeid ning uuendusi.

2022. aasta lõpupoole märkasime klientide investeerimisjulguse vähenemist, huvi küll erinevate masinate ja lahenduste vastu on endiselt olemas, kuid julgus investeerida on vähenenud märgatavalt.

Sama kehtib ka varuosade-instrumentide kohta. 2023. aastal meie nägemuses selline trend jätkub.

2023. aasta eesmärgiks on olla oma klientide jaoks veelgi rohkem olemas. Alustasime kodulehe kaasajastamise projektiga ja loodame 2023. aasta teiseks pooleks sellega valmis saada. Jätkame senist müügistrateegiat, kuid intensiivistame kliendikülastusi ja kliendiüritusi WEINIG Groupi tehastes (eriti just

Holz-Heri uues tootmis- ja showroomis). Planeerime muuta tehnikute töö efektiivsemaks, juurutades selleks erinevaid tehnilisi lahendusi ja uuendusi.

2022. aasta lõpuga töötas ettevõttes 7 töötajat, palgakulu 2022. aastal oli 191861 eurot.

Peamised finantssuhtarvud 2022:

Ärikasumimäär 22,08%

Puhasrentaablus 22,05%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 3,5

ROA% 61,45%

ROE% 99,39%

Kasutatud valemid:

Ärikasumimäär (%) = ärikasum/müügitulu * 100

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum/varad * 100

ESTTECH GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.