Rohkema info nägemiseks:

CRUISE NORWAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 68; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CRUISE NORWAY OÜ kohta arvamuslugu!"

CRUISE NORWAY OÜ hetkeolukord

Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Cruise Norway OÜ asustati 01.06.2022.

Aasta jooksul on ettevõte keskendunud oma teenuste portfelli laiendamisele ja turuosa suurendamisele rahvusvaheliselt. Cruise Norway OÜ jätkab ekspeditsioonide klientuuri nõustamisega ja kruiiside broneerimisega Euroopas põhiliselt Norras, Arktikasse ja Antarktikasse. 2022 aastal sihiks võetud soojad sihtkohad nagu Vahemeri või Kesk Ameerika ei ole osutunud kõige populaarsemaks ning jätkuvalt oleme tugevalt kasvatanud müüki Norra, Antarktika ja Arkitka suunal.

Müügipartneritel on olnud hea müügiaasta tänu COVID 19 taandumisele ja pikalt planeeritud klientide reisid, mis edasi lükati haiguse tõttu on tänaseks juba toimunud. Meie põhi partneriteks on ikka Havila, Hurtigruten, Ponant ja Cruisemon Inc TBA Cruise Norway partnerid ja kliendid.

Aruande aasta käive oli 511 921 EUR (2022: 21 242 EUR), mis peamiselt tingitud sellest, et kliendid said pärast koroonahooaega taas reisima hakata. Ettevõte lõpetas 2023 majandusaasta kasumiga 266 654 EUR (2022: -14 466EUR).

CRUISE NORWAY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.