Rohkema info nägemiseks:

ARRA PRODUCTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud emotsionaalsete hetkede jäädvustamisele kvaliteetsete fotode ja videote abil, pakkudes individuaalseid teenuseid portreedest kuni pulmavideote ning reklaamvideote loomiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ARRA PRODUCTIONS OÜ usub, et iga hetk on lugu, mis ootab jutustamist. Meie missiooniks on jäädvustada ja luua muljetavaldavaid pulmavideosid, professionaalseid portreesid ja dünaamilist reklaamisisu, mis mitte ainult ei säilita mälestusi, vaid toovad esile ka tunded, mida nendel erilistel aegadel kogeti.

Meie teekond algas jutuvestmise kirest ja pühendumusest tipptasemele. Mõistame, et pulmapäev on inimese elus üks meeldejäävamaid päevi, täis mööduvaid hetki rõõmu, armastust ja tähistamist. Seetõttu oleme spetsialiseerunud pulmavideograafiale, salvestades hoolikalt teie erilise päeva vaateid, helisid ja tundeid, võimaldades teil neid kallihinnalisi hetki iga kord uuesti kogeda, kui vajutate play-nuppu.

Meie pulmavideod on rohkem kui lihtsalt visuaalne ülesvõte; need on kinematograafiline elamus, mis toob ellu naeru, pisarad ja südantsoojendavad pilgud. Olgu selleks peigmehe ilme, kui pruut mööda vahekäiku kõnnib, või pruudi naeratus, kui ta ütleb 'ma tahan', me jäädvustame kõik professionaali peenusega.

Kuid meie oskused ei piirdu ainult pulmadega. Pakume mitmesuguseid teenuseid, sealhulgas ürituste fotograafiat, portree- ja kontoripildistamise seansse, pere- ja grupivõtteid ning veenvate reklaamvideote loomist. Iga teenus on kujundatud vastavalt teie ainulaadsetele vajadustele, tagades, et iga meie toodetud pilt ja video on sama individuaalne kui teie ise.

Meie kvaliteedile pühendumust peegeldub meie töös ja pühendumuses meie klientidele. Pakume isikupärastatud konsultatsioone, et mõista teie visiooni ja tuua see ellu. Kaasaegse tehnika, sealhulgas kahe kaamera, droonide, helisalvestuse ja valgustusega, tagame, et iga detail on jäädvustatud kõrgeimas kvaliteedis.

Meie hinnastamine on läbipaistev ja meie paketid on kohandatud, et pakkuda teile parimat väärtust. Olgu selleks hädavajalik 3-minutiline esiletõstetud klipp või põhjalik 10-tunnine filmimisseanss, meil on võimalusi igale eelarvele ja igale unistusele.

ARRA PRODUCTIONS OÜga saate rohkem kui lihtsalt teenust; saate kogemuse. Kogemuse, mis lubab pakkuda mitte ainult videoid ja fotosid, vaid aardekirstu mälestusi, mida saate terve elu hoida. Hetkede jäädvustamine, lugude loomine! Las me jutustame teie loo.

Avastage oma loo maagiat meie objektiivi kaudu. Võtke meiega täna ühendust, et alustada teekonda.

Kontakt

ARRA PRODUCTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Muljetavaldavad fotod ja videod!

- Jaanika

Täiuslik tasakaal professionaalsuse ja isikupära vahel.

- Martin

ARRA PRODUCTIONS ületas ootused. Nad on tõelised professionaalid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on olulised kaalutlused pulmavideograafi valimisel?

Pulmapäeval on iga hetk kallis. Pulmavideograaf jäädvustab need hetked liikumises, luues elava mälestuse, mida saate aastaid hiljem uuesti läbi elada. Erinevalt fotograafiast jäädvustab videograafia naeru, pisaraid ja lähedaste hääli, muutes selle teie pulmapäeva hindamatuks osaks. Pulmavideograaf vastutab teie pulmapäeva sündmuste salvestamise ja nende loo loomise eest. See hõlmab väikeste detailide ja suurte emotsioonide jäädvustamist, samal ajal olles märkamatu ja sulandudes teie tähistamise taustale. Määratlege oma stiilieelistus Enne videograafi otsimise alustamist on oluline teada,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagab autente sündmusfotograafia tõelise loo jutustamise?

Fotograafia autentsus tähendab selliste piltide tabamist, mis peegeldavad tõde ja ehtsaid emotsioone. See on erinevus lavastatud foto ja sellise vahel, mis jutu
ssb.ee
Fotograafia autentsus tähendab selliste piltide tabamist, mis peegeldavad tõde ja ehtsaid emotsioone. See on erinevus lavastatud foto ja sellise vahel, mis jutustab tõelise loo, lubades vaatajal tunda hetke energiat justkui oleks ta seal. Meie klientide jaoks on autentsed hetked sündmusfotograafia süda ja hing. Need on mööduvad pilgud, naerupahvakud, rõõmupisarad, mis tõeliselt haaravad endasse sündmuse olemuse. Need on pildid, mida hinnatakse aastaid, jutustades päeva lugu ilma sõnade vajaduseta. Autentsuse tabamise tehnikad Enne üritust on oluline mõista kliendi visiooni ja ürituse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.