Rohkema info nägemiseks:

DIAMOND BEVERAGES BALTIC OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 183; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DIAMOND BEVERAGES BALTIC kohta arvamuslugu!"

DIAMOND BEVERAGES BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 183 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Diamond Beverages Baltic OÜ asutati 2022. aastal.

Sarnaselt Soomes Vabariigis registreeritud emaettevõttele, Diamond Beverages OY kes tegutseb oma koduturul, on Diamond Beverages Baltic

OÜ tegevusalaks erinevate jookide hulgimüük ning orienteerutakse Eesti ja teiste Balti riikide turgudele.

Aruandeperioodil müügitulu ei saadud. Seoses ettevõtte algusfaasiga lõppes majandusaasta planeeritud kahjumiga 58 731 eurot.

Aastal 2022 oli Diamond Beverages Baltic OÜ palgakulu koos sotsiaalmaksudega 36 991 eurot. Majandusaasta lõpu seisuga oli ettevõttel 1 töötaja.

Ettevõtte juhatus koosneb kolmest liikmest. Aruandeaastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

2022. aastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud, samuti ei ole antud väljaminekud planeeritud 2023. aastaks.

Diamond Beverages Baltic OÜ teostab enamiku arveldustest eurodes ja valuutakursi muutusega seonduvad riskid puuduvad. Intressimäärade muutustega seotud riske ei realiseerunud. Samuti puuduvad majandustegevusega kaasnevad olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud.

Ettevõtte juhtkond hindab nende riskide esinemise tõenäosust järgmisel majandusaastal madalaks.

Eesmärgid ja edasised tegevused

Finantsandmetest nähtub, et ettevõte suhtes esinevad asjaolud, mis viitavad olulisele ebakindlusele ja mis tekitavad märkimisväärset kahtlust jätkata jätkuvalt tegutsevana: (cid:127) 2022. majandusaasta kahjum 58 731 eurot (cid:127) Seisuga 31.12.2022 on omakapital –56 231 eurot

Hoolimata ülalmainitud asjaoludest käsitleb juhtkond Diamond Beverages Baltic OÜ-d jätkuvalt tegutsevana vähemalt 12 kuud peale raamatupidamise aastaaruande koostamise kuupäeva.

Diamond Beverages Baltic OÜ kuulub suuremasse rahvusvahelisse kontserni, mille emaettevõtja on Soome Vabariigis registreeritud ettevõte

Diamond Beverages OY. Kontserni strateegilised arenguplaanid Eestis ja teistes Balti riikides on jõuliselt toetatud ning näevad lähiaastatel ette

Diamond Beverages Baltic OÜ suurt kasvu ja arengut jookide hulgimüügi sektoris.

Juhtkonna plaanid ja tegevused, mis tõenäoliselt parandaks olukorda ja aitaks ettevõttele kaasa, tegutseda jätkuvalt vähemalt 12 kuud peale raamatupidamise aastaaruande koostamise kuupäeva: (cid:127) 2023. aasta esimesel poolaastal sisenetakse jõuliselt Eesti turule energiajookide segmendis ning alustatakse aktiivse müügitegevusega (cid:127) Emaettevõte on valmis Diamond Beverages Baltic OÜ majandusraskuste ilmnemisel ettevõttele viivitamatult rahalist tuge andma ning ettevõtte majandustegevuse järjepidevuse tagamiseks tegema täiendavaid investeeringuid.

2023. aastal eesmärgiks on energiajookide segmendis aktiivne sisenemine Baltimaade turule, turuosa ja müügivõrgu eesmärgipärane kasvatamine üle Baltikumi, tootesortimendi suurendamine ja täiustamine ning nende laialdane tutvustamine. Pearõhk oma tegevuses asetatakse jaekaupluste ja HoReCa klientide teenindamisele. Lisaks koostöö arendamine mitmete suuremate tootjatega, et täiendada oma tooteportfelli.

DIAMOND BEVERAGES BALTIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.