Rohkema info nägemiseks:

AUTOKONTROLL24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikke auto ülevaatuse ja diagnostikateenuseid, et kaitsta meie klientide autode investeeringuid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AUTOKONTROLL24 OÜ-s mõistame, et teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on oluline investeering ja hädavajalik osa teie igapäevaelust. Seetõttu oleme pühendunud põhjalike sõiduki ülevaatuse ja diagnostikateenuste pakkumisele, mis tagavad, et võite alati Sõita kindlustundega!

Meie missioon on selge: pakume põhjalikke sõiduki ülevaatuse ja diagnostikateenuseid, et kaitsta meie klientide autode investeeringuid. Olgu teil vaja uut autot osta, kiiret kontrolli enne pikka reisi või asjatundlikku diagnostikat, kui midagi tundub valesti, meie oskuslikud tehnikud on teie teenistuses.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Auto Kiirkontroll: Kiire ja põhjalik hindamine, et veenduda teie auto heas seisukorras.
  • Eelostu Kontroll: Üksikasjalikud hinnangud enne uue sõiduki investeerimist rahulikuks meeleks.
  • Autoostu Abi: Asjatundlik nõu ja tugi ostuprotsessi jooksul, olgu see kodus või välismaal.
  • Autoremondi Kontroll: Veendumaks, et teie teenindusarved vastavad tehtud tööle, et te ei maksaks üle.
  • Autodiagnostika Teenused: Kohapealne diagnostika, et kiiresti tuvastada ja lahendada kõik probleemid, hoides teid turvaliselt teel.

AUTOKONTROLL24-iga ei saa te lihtsalt teenust; te saate partneri, kes väärtustab teie ohutust ja rahulolu ennekõike. Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie põhjalik tähelepanu detailidele ja isikupärastatud hoolitsus, mida pakume igale kliendile.

Küsimuste korral või teenuse broneerimiseks võtke meiega ühendust numbril +372 520 2288 või e-posti aadressil info@autokontroll24.ee. Tutvuge meie tegemistega meiega Facebookis, et saada värskendusi ja väärtuslikke autode hooldusnõuandeid.

Pidage meeles, et teie auto väärib parimat - valige AUTOKONTROLL24 OÜ ja sõitke kindlustundega!

KONTAKT

AUTOKONTROLL24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Agnes

Tellisin auto ostueelse kontrolli. Meeldiv suhtlus ja professionaalne teenus.

- Arvo

Kiire reageerimine ja võimaluse leidmine, et kliendi soovil auto saaks võimalikult kiiresti üle vaadatud.

- Anne

Plaanisin autot osta ning pöördusin läbi soovituste Autokontroll24 poole. Parim otsus üldse!

AUTOKONTROLL24 OÜ tegevusaruanne 2022

Autokontroll24 OÜ alustas tegevust 09.06.2022 . Tegevusalaks on autode ostueelne kontroll, abi auto ostmisel, tehniline abi maanteel. Ettevõtte osakapital on 2500 eurot. 2023. aastal plaanitakse tegevusega jätkata.

Dropdown

kõik artiklid

Auto kiirkontroll: mida on vaja teada?

Kiire autokontrolli põhitõdede mõistmine on oluline teie sõiduki tervise säilitamiseks ja ohutuse tagamiseks teedel. Regulaarsed sõidukikontrollid aitavad tuvas
ssb.ee
Kiire autokontrolli põhitõdede mõistmine on oluline teie sõiduki tervise säilitamiseks ja ohutuse tagamiseks teedel. Regulaarsed sõidukikontrollid aitavad tuvastada võimalikke probleeme enne nende suureks muutumist, säästes teile pikas perspektiivis aega ja raha. Regulaarsed sõidukikontrollid on olulised varajaste kulumismärkide tuvastamiseks, tagamaks, et teie auto on ohutu sõitmiseks ja töötab tipptasemel. Need võivad samuti suurendada teie sõiduki eluiga ja aidata säilitada selle edasimüügiväärtust. Kiire autokontroll hõlmab visuaalsete ja füüsiliste kontrollide seeriat, mida saab teha

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.