Rohkema info nägemiseks:

PARIM DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kirglikult pühendunud individuaalsete ja unikaalsete kodude projekteerimisele, tagades mugavuse, turvalisuse ja kliendi isikupära.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodu on koht, kus süda on. See on paik, kus soovid ennast mõnusalt, mugavalt ja turvaliselt tunda. Meie, PARIM DISAIN OÜ, oleme siin selleks, et muuta sinu unistused reaalsuseks. Kui otsid kogenud ja professionaalset meeskonda, kes suudab sinu koduprojekti elule äratada, siis oled jõudnud õigesse kohta.

Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste hoonete projekteerimisele alates eramajadest kuni äri- ja tööstushooneteni. Kasutame tipptasemel tehnoloogiat ja loome 3D disainilahendusi, mis võimaldavad sul saada täieliku ettekujutuse tulevasest kodust või ärihoonest. Meie meeskond kasutab ArchiCadi ja Lumioni programmi, et viia ellu sinu ideed visuaalselt kaunis ja realistlikus 3D keskkonnas. Kas soovid renoveerida olemasolevat hoonet või alustada nullist uue ehitamisega, meie 3D visualiseerimine aitab sul teha õigeid otsuseid.

Me võtame enda kanda kõikvõimalikud taotlused ja teatised Ehitisregistris. Sinu jaoks keerulised bürokraatlikud protsessid on meie jaoks igapäevane töö, mis tagab su projekti sujuva kulgemise. Lisaks põhiteenustele pakume energiamärgistamist, geoalusplaani loomist ning inseneriteenuseid, sealhulgas 3D kujundust ja disaini. Oleme teinud koostööd mainekate ettevõtetega nagu Kodumaja AS, tagades, et sinu kodu saab parimad võimalikud lahendused.

Aigar, meie kogenud projekteerimisspetsialist, omab üle 20-aastast kogemust sel alal. Ta kasutab oma ekspertiisi ja ArchiCadi oskusi, et luua tõhusaid ja esteetiliselt nauditavaid projekte. Kaidi on meie meeskonna süda, kes haldab kõiki projekti tekstilisi aspekte ja suhtleb ametiasutustega, et tagada kõik sujub plaanipäraselt.

Me ei loo lihtsalt maju, me loome kodusid, mis kajastavad sinu isiksust ja unistusi. Oleme pühendunud sellele, et sinu kodu oleks täpselt selline, nagu oled alati soovinud. Meie kireks on luua unikaalseid ja funktsionaalseid kodusid, kus igal detailil on tähtis roll.

Võta meiega ühendust juba täna ja asume koos su unistuste kodu loomise teekonnale!

KONTAKT

PARIM DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl O.

Suurepärane teenindus ja detailideni läbimõeldud projektid.

- Erik V.

Professionaalne meeskond, kes kuulab klienti ja teeb unistused reaalsuseks. Tõelised eksperdid!

- Liis R.

Täpne, usaldusväärne ja vastutulelik teenindus. Meie kodu projekt sai täpselt selline, nagu lootsime!

PARIM DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

Parim Disain OÜ põhitegevuseks 2022 olid 3D disaini, arhitektuuri ja Ehitisregistri toimingutega seotud tegevused. OÜ Parim Disain käive oli 2022. majandusaastal 8 350 eurot. Juhatus koosneb kahest liikmest, juhatuse liikmele 2022. aastal juhatuse liikme tasu ei makstud. Tegevusplaanid- ja suunad järgnevaks perioodiks on: Jätkata samadel tegevusaladel

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas käib ehitusloa taotlemine?

Unistus imelisest kodust, kus igal nurgal peegeldub sinu isiksus, saab tõeks saada, kuid selleks on vajalik esimene oluline samm - ehitusloa saamine. Selles põh
ssb.ee
Unistus imelisest kodust, kus igal nurgal peegeldub sinu isiksus, saab tõeks saada, kuid selleks on vajalik esimene oluline samm - ehitusloa saamine. Selles põhjalikus artiklis "Kuidas Saada Ehitusluba?" käsitleme põhjalikult selle protsessi saladusi ning jagame kasulikke näpunäiteid selle kohta, kuidas muuta sinu unistuste kodu reaalsuseks. Enne kui sukeldume sügavamale ehitusloa taotlemise protsessi, on oluline mõista selle olulisust. Ehitusluba on ametlik dokument, mis lubab sul alustada ehitustöid vastavalt kehtivatele ehitusnormidele ja regulatsioonidele. See tagab mitte ainult sinu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.