Rohkema info nägemiseks:

QMA RETKED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 43; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 2+ "Kirjuta QMA RETKED OÜ kohta arvamuslugu!"

QMA RETKED OÜ hetkeolukord

Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

QMa Retked OÜ tegtutses 2023. aastal kahel ettevõtlussuunal: (cid:127) Esimene oluline suund oli audiolavastuste loomine, et neid oleks võimalik klientidele pakkuma hakata. Lavastuste juurde oli vaja arendada funktsionaalne ning lavastust toetav veebikeskkond. Veebileht on olemas ning seda on võimalik kasutada ka tulevaste audiolavastuste jaoks. Samuti said valmis kaks esimest audiorada, mis on endiselt ostetavad ja kuulatavad.

(cid:127) Teine oluline suund oli teadus- ja arendustegevus, kus aitasime Viljandi Kultuuriakadeemial läbi viia uuringu kogukondade ja nende pärandi seostest ja avaldada sel teemal teadusartikli. Samuti osalesime koos Visit Estoniaga turismikonverentsil ja tutvustasime Eestit, oma ettevõtmist ning teaduspõhist lähenemissuunda ajalooliste paikade kogemise võimalikkusest audiolavastuste kaasabil.

2023. aasta tegevus on meile loonud hea baasi, et edasi minna. 2024. aastal on kavas luua üks uus audiolavastus samale veebilahendusele ja kasvatada ka juba olemasolevate audioradade müüki.

QMA RETKED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.