Rohkema info nägemiseks:

JESCA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume lõbusaid sünnipäevapeo lahendusi lastele, kombineerides turvalisi mängualasid, söögisaali ning jätkusuutlikku pidude korraldamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid ideaalset kohta, kus korraldada unustamatut sünnipäevapidu oma lapsele? Jesca Mängumaa on vastus sinu otsingutele! Meie mängutuba pakub mitte ainult lõbusat ja turvalist keskkonda, vaid jätkusuutlikkuse vaimus ka keskkonnasõbralikke pidustusi. Oleme pühendunud keskkonnasäästlikkusele, pakkudes korduvkasutatavaid nõusid nii lastele kui täiskasvanutele. Sinu lapse eriline päev on meie jaoks sama eriline kui sinu jaoks ning meie eesmärk on muuta see päev unustamatuks ja muretuks kõigile osalejatele.

Jesca Mängumaa võtab keskkonnasõbralikkust tõsiselt, pakkudes korduvkasutatavaid nõusid, mis aitavad vähendada ühekordsete plastnõude hulka ja muudavad teie pidustused rohelisemaks. Meie mängutuba on suur, valgusküllane ja turvaline, olles ideaalne koht lastele vanuses 0-10 aastat. Mänguala suurus 220 m2 tagab, et lapsed saavad vabalt mängida ja avastada.

Meie mängutoas on hubane nurk vanematele, kus saate rahulikult jälgida oma laste lõbusat seiklust. Pakume erilisi üllatusi igale sünnipäevalapsele, et muuta nende päev veelgi erilisemaks.

Olenemata sellest, kas sulle meeldib hubane perepidu või suur sõprade kokkutulek, Jesca Mängumaa pakub mitmekesiseid võimalusi, et muuta sünnipäevapidu kordumatuks kogemuseks:

  • Mängimisala: 220 m2 mängimisala, kus on ronimisatraktsioonid ja muud lõbusad tegevused lastele.

  • Söögisaal ja Köök: Meie ruumides on mõnus söögisaal ja köök, kus saate korraldada pidulikke einestamisi ja serveerida maitsvat toitu.

  • Muusika ja Atmosfäär: Loo unikaalne atmosfäär oma peole, valides sobiva muusika ja dekoratsioonid. Meie valgustus loob õdusa ja peo meeleolu sobiva keskkonna.

Oleme siin, et muuta sinu lapse sünnipäev eriliseks ja muretuks hetkeks. Võta meiega ühendust juba täna ja broneeri oma parim kuupäev, sest kohad täituvad kiiresti! Jesca Mängumaa meeskond on valmis aitama sul luua unustamatu sünnipäevapidu, kus sinu laps saab olla just see, kes ta on - rõõmus, naerusuine ja täis seiklustuhinat.

Broneerige sünnipäev juba täna!
KONTAKT

JESCA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Indreku ema

Lastele väga meeldis! Aitäh!

- Joosepi isa

Väga meeldiv personaal ning puhas ja avar mängumaa.

- Mai-Liisi ema

Korda läinud üllatussünnipäev, aitäh Jesca mängumaa!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Jesca Mängumaa: Kus lapsed saavad olla kuningad ja kuningannad

Sinu lapse sünnipäev on eriline päev, millest peaks jääma meeldejäävad ja rõõmsad mälestused. Just selleks on loodud Jesca Mängumaa - koht, kus iga laps saab tunda end tõelise kuninga või kuninganna rollis oma erilisel päeval. Meie mängutuba on rohkem kui lihtsalt ruum mängimiseks - see on maagiline kuningriik, kus unistused saavad tiivad ja kus igal lapsel on võimalus kogeda midagi tõeliselt erakordset. Jesca Mängumaa suurepärane võlu peitub meie mitmekülgses mängualas. Lapsed saavad seikelda ronimisatraktsioonidel, sukelduda pallimerre, nautida loomingulisi tegevusi ja avastada uusi sõpru.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldada sünnipäevapidu keskkonnasõbralikult?

Jesca OÜ avab uksed keskkonnasõbralikele sünnipäevapeodele, kus lapsed õpivad, naeravad ja avastavad maailma säästlikkuse vaimus. Me ei korralda lihtsalt pidusi
ssb.ee
Jesca OÜ avab uksed keskkonnasõbralikele sünnipäevapeodele, kus lapsed õpivad, naeravad ja avastavad maailma säästlikkuse vaimus. Me ei korralda lihtsalt pidusid, vaid loome keskkonna, kus lapsed saavad õppida armastama loodust ja austama meie imelist planeeti. See on koht, kus iga sünnipäevapidu on rohkem kui lihtsalt pidu - see on õppetund jätkusuutlikkusest, vastutustundlikust käitumisest ja looduse austamisest. Üks meie peamisi eesmärke on vähendada jäätmeid ning seetõttu pakume korduvkasutatavaid nõusid. Unusta ühekordsed plasttaldrikud ja -topsid ning astu sisse maailma, kus meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.