Rohkema info nägemiseks:

POTU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teame, kuidas planeerida ja läbi viia kaevetöid, tagades samal ajal ohutuse nõuetele vastavuse ja järgides keskkonnasäästlikkuse põhimõtteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõttel on rikkalik kogemus kaeve- ja pinnasetööde valdkonnas, mida oleme aastate jooksul täiustanud ja täiustanud.

Pakume mitmesuguseid teenuseid, mis hõlmavad maaparandustöid, pinnasetöid, kaevetöid, drenaaži kaevamisi, trassikaevamisi ja võsalõikust giljotiiniga. Oma tööde professionaalse teostamise ja pühendumusega oleme ehitusprojektide partnerina olnud usaldusväärne valik Lõuna-Eesti klientidele.

Kui otsite kvaliteetset kaeve- ja pinnasetööde teenust, võtke meiega ühendust ja me aitame teil oma projektide elluviimisel:

 

POTU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Janar I.

Nende meeskond on professionaalne ja töö tulemus oli täpselt selline, nagu lootsime. Soovitan neid kõigile, kes vajavad kvaliteetseid kaevetöid ja maaparandustöid Lõuna-Eestis.

- Andres S.

Meie ettevõte vajas hädasti võsalõikust giljotiiniga ning valisime selle ettevõtte nende pikaajalise kogemuse tõttu. Tulemus oli muljetavaldav!

- Marek K.

Olen väga tänulik selle ettevõtte meeskonnale, kes tegi suurepärast tööd pinnasetöödega meie kinnistul. Nad olid väga professionaalsed ja töötasid kiiresti ning tõhusalt.

Kuidas näeb välja tiigi rajamine?

Tiigi rajamine sisaldab järgnevaid samme: Kavandamine: Tiigi suuruse, kuju ja funktsiooni määratlemine ning ala hindamine. Maapinna ettevalmistamine: Aluskihi ettevalmistamine tiigi põhjal ja kaldal, selleks võib olla vaja maad kraapida ja konteinereid ehitada. Veevarustus: Veeallika või vihmavee kanalisatsiooni süsteemi paigaldamine, et tiik saaks piisavalt vett. Tiigi ehitus: Tiigi põhja ja kaldad paisutatakse geotekstiiliga või muu materjaliga, et vältida maapinna läbitungimist. Tiigi kuju ja suurus sõltuvad kavandatud funktsioonist. Tiigi katte kiht: Kivikate või

Dropdown

kõik artiklid

Miks on teedele kuivenduskraavide tegemine oluline?

Kuivenduskraavid on paigaldatud teedele ja muudele maastikele, et juhtida vett ja kaitsta teed pinnase niiskuse eest. Need võivad olla väikesed või suured, sõlt
ssb.ee
Kuivenduskraavid on paigaldatud teedele ja muudele maastikele, et juhtida vett ja kaitsta teed pinnase niiskuse eest. Need võivad olla väikesed või suured, sõltuvalt teekonstruktsiooni ja vee drenaažinõuetest. Kuivenduskraavide abil saab juhtida vett, mis võib tekkida tänu sademeveele või maapinna niiskusele. Veepuhang teedel võib põhjustada teede purunemist ja halvenemist, mis omakorda võib põhjustada sõidureiside seisakuid ja tõsiseid turvalisusriske. Kuivenduskraavid aitavad vältida liigset veepaisumist ja vähendada hüdrogeoloogilisi riske, nagu näiteks märgala tekkimine ja maapinna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.