Rohkema info nägemiseks:

VIKIMÕISA ARENDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 387; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VIKIMÕISA ARENDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

VIKIMÕISA ARENDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Elukondliku kinnisvara turgu iseloomustas 2022. aastal rekordiline müügitehingute arv. Klientide ostuhuvi oli kogu 2022. aasta vältel prognoositust aktiivsem, mille tulemusena pakkumises olevate korterite arv vähenes kiiresti.

Vikimõisa Arendus OÜ on 07.2022. aastal asutatud Vikimõisa OÜ tütarettevõte, mis loodi Rannamõisa tee ja Harku järve vahel paikneval alal asuva elamuarendusprojekti jätkuvaks elluviimiseks. Kokku on plaanitud ettevõttele kuuluvatele kinnistutele rajada 378 A-energiaklassile vastavat korterit.

2022. aastal alustati ehitust Pikaliiva 34//36//38//40 kinnistul, kuhu rajatakse neli A-energiaklassile vastavat maja, kokku 76 korterit. Aasta lõpuks oli 76-st korterist 53 kaetud võlaõiguslepingutega. Pikaliiva 34//36//38//40 majad valmivad 2023.a. teises kvartalis ja kõik vabad korterid on plaanis müüa 2023.a. jooksul.

Vikimõisa eeliseks on läbimõeldud planeeringuga valgusküllased ja avarad korterid, kõrged laed ja suured aknad. Iga korteri juurde kuulub rõdu, panipaik ja parkimiskoht ning esimese korruse korterite planeeringu juurde kuulub ka suur terrass. Lisaks otsestele ärilistest eesmärkidele pöörab ettevõte tähelepanu ka veel keskkonnasõbralikkusele, innovatsioonile ning erinevatele sotsiaalsetele gruppidele. Näiteks on projekteeritud laste mänguväljak, jalutamis- ning puhkealad.

Majade planeerimisel arvestatakse keskkonnasäästlike lahendustega: näiteks Vikimõisa on ehitatud eesmärgiga säästa loodust ning minimeerida igakuiseid kulusid ning kortermajade energiatõhustust aitab tõsta lokaalne päikseenergia tootmine. Projekti kuulub ka prügisorteerimise võimalus.

Järgnevatel aastatel on Vikimõisa Arenduse OÜ-l plaanis elurajooni arendusega jätkata ning rajada sinna veel aastatel 2024 – 2026 kokku 302 uut korterit.

Käesoleval ajal puuduvad meil uurimis- ja arendustegevuse projektid ning nendega seotud väljaminekud aruandeaastal ja järgmistel aastatel.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud sündmusi, mis oluliselt mõjutavad koostatud aastaaruannet.

Tegev-ja kõrgemale juhtkonnale 2022. aastal tasu ei makstud.

Arenduse koduleht on www.kaamos.ee/vikimoisa

Finantssuhtarvud 2022

Varade tootlikkus (ROA) -1,3%

Omakapitali tootlikus (ROE) -2,0%

Ülaltoodud suhtarvud on arvutatud järgmiste valemite alusel:

Varade tootlikkus (ROA) – kasum / keskmised varad (%)

Omakapitali tootlikus (ROE) – puhaskasum / keskmine omakapital (%)

VIKIMÕISA ARENDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.