Rohkema info nägemiseks:

GECOMAX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 144; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GECOMAX OÜ kohta arvamuslugu!"

GECOMAX OÜ hetkeolukord

Juba 144 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Gecomax OÜ asutamine ja eesmärk

Gecomax OÜ asutati aastal 2022, eesmärgiga pakkuda insener-tehnilist konsultatsiooni ning joonestamist Saksamaa turule.

Faktiline tegevus sai alguse aga 2023. aastal, kus sõlmiti koostööleping Saksamaise ettevõttega Evomotiv Ulm GmbH, kelle põhitegevusalaks on inseneriteenuste pakkumine ja projektide juhtimine erinevates ettevõtetes.

Olulised sündmused 2023 majandusaasta esimene kvartal kulges ettevõttele rahulikus tempos. Ettevõtte asutamisel pandud plaanid sai täidetud oodatust edukamalt ning aasta teisel kvartalil hakkasid tekkima uued koostöövõimalused. Kõige olulisem läbimurre ettevõtte tegevuses oli sisenemine täiesti uude valdkonda, kus hakati inseneriteenustele täiendavalt pakkuma nn „Cleanroom“ teenuseid.

Lisaks inseneriteenustele soovisid kliendid projekteeritud detailidele ka nende tootmist koos puhastamisteenusega. Gecomax

OÜ sõlmis kiiremas korras koostöölepingu projekteeritud detailide valmistamiseks allhankena, mis andis võimaluse ettevõttel endal keskenduda puhastamisteenuse pakkumisele ja selle väljatöötamisele. Üsna kiiresti teostati esimene sellelaadne näidistöö ja saadeti seejärel detailid kontrollimiseks Saksamaale. Proovid olid üliedukad ning said heakskiidu järgmiste tellimuste osas.

Uute tellimuste saabumisega soetas Gecomax ajutise „cleanroomi“ suurusega 45m2, millega oli võimalik tagada vastavad tingimused kvaliteetse puhastusteenuse pakkumiseks. Investeeriti filtreerimisseadmetesse „cleanroom“ sisese õhu puhastamiseks vajalikule tasemele ning soetati ka vajalik inventar vastavalt ettenähtud standarditele. Majandusaasta jooksul soetati juurde spetsiaalset varustust, mis võimaldas hakata teostama ka „cleanroom“ sisest detailide monteerimist, erinevaid pesutehnikaid ning pakendamist.

Majandusnäitajad

Ettevõtte netokäive oli majandusaasta lõpuks 190 151 eurot ning kasum 47 357 eurot.

OÜ Gecomax 2023. aasta tegevuses muid olulisi tähtsündmusi ei toimunud.

Plaanid järgmiseks majandusaastaks

Järgneval majandusaastal on plaanis tõhustada inseneritööd, arendada allhankekoostööd ja investeerida uude „cleanroomi“, minimaalse suurusega 150m2. „Cleanroom“ peab sisaldama terviklikku pesuliini ning 3-me kambrilist ruumi. Lisaks tõstevahendeid kuni 3 tonni kaaluvatele detailidele ja hulgaliselt spetsiaaltööriistu, et pakkuda teenust ka kõige nõudlikemate detailikoostude monteerimiseks.

Gecomax OÜ eesmärgid järgnevaks majandusaastaks on: 1) saavutada käibekasv võrreldes 2023 majandusaastaga ning teenitud kasum re-investeerida ettevõtte arenguks ; 2) kujundada kindel kvaliteedikuvand, mille järgi saavad kliendid hinnata Gecomax teenuseid: päringute kiire käsitlemine, täpne tarne ning kvaliteet, eeskujulik pakend toodete tarnimisel; 3) luua koostöö masinaehitusettevõttega ning viia läbi analüüs oma tootmise rajamiseks;

GECOMAX OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.