Rohkema info nägemiseks:

D1 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 128; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta D1 OÜ kohta arvamuslugu!"

D1 OÜ hetkeolukord

Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade äritegevusest ja peamise tegevusvaldkonna kirjeldus

D1 OÜ (edaspidi ka „ettevõte“) on Rahvusvahelise Lennutranspordi Ühenduse (edaspidi IATA) poolt sertifitseeritud lennupiletite müügiagentuur, mida lennuettevõtjad, sealhulgas suurimad lennuliidud, usaldavad. Me edastame nende sisu meie klientidele, kasutades ülemaailmseid jaotussüsteeme.

Ülevaade majandusaasta olulistest sündmustest

IATA sertifikaadi saamine võimaldab D1-l sõlmida suurimate lennuettevõtjate ja lennuliitudega otselepinguid, saada nende sisu ning edastada see klientidele. Lepingut sõlmimine ülemaailmsete jaotussüsteemidega, mis pakuvad tehnilisi lahendusi lennupiletite müügiks.

Ülevaade oodatavatest arengutest

D1 töötab aktiivselt uute klientide leidmise ning müügimahtude suurendamise nimel, mis võimaldab saada paremaid äritingimusi lennuettevõtjate ja teiste lennundussisu tarnijatega. See võimaldab meil pakkuda klientidele paremaid äritingimusi ja suurendada müügitulu.

Samal ajal võimaldab meie kliendivõrgustiku laiendamine meil omandada uusi piirkondlikke lennuettevõtjaid ja saada nende oluliseks müügikanaliks.

Tulevased investeeringud, plaanid teadus- ja arendustegevuseks

Puuduvad plaanid investeeringuteks. Samal ajal uurime uusi lennundustööstuse tooteid, mis võivad huvi pakkuda meie praegustele klientidele ja aidata kaasa uute klientide meelitamisele. Lisaks tegeleme uute turgude uurimisega, õppides tundma nende potentsiaali ja konjunktuuri selleks, et kohandada võimalikult suures ulatuses meie teenuseid nende vajadustele ja meelitada uusi kliente.

Sektori üldised makromajanduslikud suundumused ja nende mõju finantsaruannetele

D1 OÜ alustas oma äritegevust alles 2022. aasta viimase kuu paiku. Me ootame 2023. aastal olulisi makromajanduslikke suundumusi, mida tuleb arvesse võtta müügimahtude suurendamiseks. Kuivõrd D1 tegutseb mitte ainult Eesti, vaid ka Euroopas ja Põhja-Ameerikas, siis vaadatakse makromajanduslikke suundumisi selles piirkonnas 2023. aastal.

Peamised suundumused on järgmised: 1. Tarbijad lähtuvad üha enam hinnast. Euroopa reisimise taastumine jätkus 2023. aasta teises kvartalis tänu suurele tarbijanõudlusele vaatamata inflatsioonile ja reisikulude suurenemisele.

Mõju: -Klassikaliste lennuettevõtjate lendude müügi sügavus suureneb, sest selliste lennuettevõtjate lendudele piletite ette ostmine võib olla kuluefektiivne. Lennuettevõtjad omakorda ei anna tavaliselt mingeid boonuseid kõige odavamate piletite müügi eest, sest need sisaldavad lennuettevõtjate minimaalset müügitulu.

-Kliendid orienteeruvad ümber madalamaid hindu pakkuvatele lennuettevõtjatele – odavlennufirmadele. Tavaliselt ei paku madalad hinnad müüjatele mingeid boonuseid, kuid võimaldavad tasuda ostetud lennupiletite eest ettevõtte kaardiga, kus müüja saab tehingutelt teenida lisatulu.

2.Euroopa lennumahud kasvavad. Euroopa lennuliiklus võtab tipphooajale lähenedes positiivse pöörde, kusjuures mahud lähenevad juuni keskpaigas pandeemiaeelsele tasemele.

Mõju:

Üha rohkem reisijaid soovib kasutada lennutransporti ning lennuettevõtjad suurendavad lendude arvu ja/või läbilaskevõimekust, mistõttu müüjatele avanevad võimalused tulu suurendamiseks.

3.USA juhib ülemerereisid taastumist Euroopasse. USA osutub sel aastal kõige tugevamaks Euroopa pikamaareiside lähteturuks.

Mõju: -Pikamaalendude arv müügistruktuuris suureneb.

-Pikamaalendude piletid annavad müüjatele võimaluse teenida rohkem tänu kõrgematele marginaalidele ja lisaboonustele, mida lennuettevõtjad selliste sihtkohtade müügi eest maksavad.

Sektori sotsiaalne ja keskkonnamõju

D1 tegutseb lennundussektoris, millel on oluline mõju ühiskonnale ja keskkonnale.

Lennundussektor on kiiresti kasvav majandussektor. Lennureisid on andnud kõigile rahvastele vabaduse reisida. See ühendab inimesi, riike ja kultuure, võimaldades juurdepääsu maailmaturule. Lennureisid ühendavad arengumaid arenenud riikidega ning on äärealade, kus lennureisid on ainus transpordivõimalus, kaasamise vahendiks. Lennureiside taskukohasus muudab vaba aja veetmise ja kultuurielamused, mis kaasnevad reisimisega üle maailma, kättesaadavaks enamikule maailma elanikkonnast. See omakorda avab maailma turismile, mis

D1 OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.