Rohkema info nägemiseks:

MIKTECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 253; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MIKTECH OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MIKTECH OÜ on pühendunud innovatiivsete IT-lahenduste pakkumisele, eesmärgiga aidata ettevõtetel saavutada tehnoloogiline tipp. Meie tegevus keskendub kvaliteetsete IT-seadmete müügile, automaatikatöödele ning professionaalsele paigaldusele ja hooldusele.

Oleme nooruslik ja dünaamiline meeskond, kes usub, et igasugune tehnoloogia peaks töötama teie kasuks. Meie ekspertide rikka kogemuse ja sügava tehnoloogiateadmise abil pakume täislahendusi, mis katab kõik teie IT-vajadused. Olgu need siis uusimad seadmed, nutikad automaatikalahendused või igapäevased tehnilised toimetused, meie eesmärk on tagada, et teie IT-infrastruktuur toimiks laitmatult ja efektiivselt.

MIKTECH OÜ-d eristab teiste teenusepakkujatest meie isikupärane lähenemine ja kliendikesksus. Meie meeskond ei paku mitte ainult tooteid ja teenuseid, vaid luuakse ka partnerlusi, mõistmaks teie unikaalseid vajadusi ja pakkuda kohandatud lahendusi. Koos meie peatselt avatava e-poega, mis toob kõik vajalikud IT-tooted ja teenused mugavalt ühte kohta, oleme valmis toetama teie ettevõtte kasvu ja arengut. Meie prioriteet on pakkuda kvaliteetset tehnoloogiat, mis aitab teil olla konkurentsivõimeline ja tõhus.

kodulehele

MIKTECH OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.