Rohkema info nägemiseks:

COLLECTION CARS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme autoettevõte, mis keskendub klassikaliste autode ostule, müügile, restaureerimisele ja hoidmisele, pakkudes kõrgekvaliteedilisi teenuseid autoentusiastidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast Collection Carsi, kus sõidukite armastajate südamed leiavad oma õige koha! Oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte – me oleme kirglikud klassikaliste autode kollektsionäärid ja hoolikad käsitöölised. Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda parimaid klassikalisi autosid, vaid ka jagada oma armastust ajatute autode vastu, aidates teid iga sammu juures.

Meie töökoda pakub mitmesuguseid remondi- ja hooldustöid igat tüüpi ja vanuses sõidukitele. Meie menüüst leiad kiired filtrivahetused, keerulised lukksepatööd ja täpse häälestuse. Teostame erinevaid keretöid ja värvitöid sõidukitele, sõltumata töö keerukusest ja mahust.

Meie valik klassikalisi autosid laieneb ja muutub pidevalt. Siit leiate ajaloolised sõidukid, mis pakuvad unikaalseid kogemusi igal ajal. Need on autod, millega saate endale lubada erilisi hetki pulmades, pidudel ja kaunite ilmadega. Kui armastad vanu autosid ja unistad klassikalise auto omamisest, kuid vajad abi õige valiku tegemisel, võta meiega julgelt ühendust. Me aitame sul leida selle ühe ja ainsa unistuste auto.

Kui soovid müüa oma armastatud sõidukit ja otsid laiaulatuslikku sihtgruppi ja pühendunud müügiesindajat, oleme hea meelega abiks. Tagame sulle parima hinna ja hoolitseme selle eest, et su auto leiaks uue armastava omaniku. Pakume soojad ja turvalised hoiuruumid sinu hobisõidukile nii talveks kui ka suveks. Meie juures on su auto alati heas hoos.

Collection Cars on suurepärane tulemus tugevast sõprusest, mida kannustab ühine kirg ajatute autode vastu. Me ostame, säilitame, taastame ja müüme klassikalisi autosid, igaühel neist on oma lugu, mida rääkida. Klassikalise auto omamine näib sageli olevat kulukas. Kuid on vahe tavalise auto ja kollektsioneerimisväärse vahel. Kui sa selle vahe mõistad, näed seda kui pikaajalist investeerimisvõimalust. Ajatu autode säilitamine on meie ettevõtte alustala.

Meie pikaajaline teekond ja siiras pühendumus on viinud meid kohta, kus hoiame parimaid klassikalisi autosid. Olgu sul huvi tellida klassikaline auto või vajad lihtsalt head nõu, oleme rohkem kui õnnelikud sind aidata.

Kui soovid sukelduda ajatute autode maailma või vajad abi oma klassikalise auto müümisel või hooldamisel, siis võta julgelt ühendust meie professionaalsete meeskonnaliikmetega. Oleme siin, et muuta sinu klassikaliste autode unistused tõeks.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

COLLECTION CARS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli V.

Suurepärane teenindus, alati täpne ja kiire töö! Aitäh meeskonnale!

- Marko T.

Igati rahul teenusega, suudavad igasuguse probleemi lahendada.

- Peeter R.

Minu auto näeb välja kui uus, ei usaldaks kellelegi teisele. Soovitan kindlasti!

COLLECTION CARS OÜ tegevusaruanne 2022

Collection Cars OÜ on ettevõte, mis asutati 15. juulil 2022. See on ettevõte, mis on pühendunud kollektsioonisõidukite ostu ja müügiga tegelemisele, nende hoiustamisele ja hooldamisele ning lisaks pakub ka maakler- ja renditeenust. Collection Cars OÜ on loonud tugeva aluse oma tegevusele, ehitades üles vajaliku kontaktibaasi Euroopa oksjoni- ja müügi saitidega. See on oluline samm, mis võimaldab neil pakkuda oma klientidele laia valikut kvaliteetseid kollektsioonisõidukeid. Ettevõte on loonud ka oma kodulehe, mis on oluline turunduskanal, kus nad saavad jagada teavet oma toodete ja teenuste

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas unistuste auto välismaalt kätte saada?

Kas unistate endale kuuluvast klassikalisest autost, mis on võib-olla tuhandete kilomeetrite kaugusel? Meie ettevõte on siin, et muuta see unistus reaalsuseks.
ssb.ee
Kas unistate endale kuuluvast klassikalisest autost, mis on võib-olla tuhandete kilomeetrite kaugusel? Meie ettevõte on siin, et muuta see unistus reaalsuseks. Olgu teie süda seatud mõne Euroopa villa hoovi peitunud itaallasele või Ameerika mägede sügavustesse unustatud ameeriklasele, meie meeskond on valmis aitama teil oma unistuste sõiduki leidmisel ja selle Eestisse toomisel. Meie eksperdid on pühendunud klassikaliste autode maailma tundmaõppimisele. Oleme loonud tugeva ülemaailmse võrgustiku, mis võimaldab meil jõuda autodeni, mida teised ei pruugi isegi teada. Kas olete huvitatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.