Rohkema info nägemiseks:

USSIMO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vihmaussi sõnnikust valmistatud maheväetiste ja kasvumuldade müük.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus looduse elujõud kohtub aedniku kirega. Me usume, et õitsva aia saladus peitub just selles mullas, mis seda toidab. Meie esmaklassiliste orgaaniliste väetiste ja mullaparandusainete valik on loodud selleks, et tuua teie aeda biohuumuse ja vermikomposti jõud, muutes selle lopsakaks, produktiivseks ja keskkonnasõbralikuks oaasiks.

Meie teekond algas lihtsa visiooniga: pakkuda aednikele orgaanilisi aiandustarbeid, mis annavad muljetavaldavaid tulemusi ja aitavad kaasa meie planeedi heaolule. Me valmistame oma tooteid hoolikalt, et need vastaksid aianduse igale aspektile - alates biohuumusega rikastatud seemnekasvatussegudest kuni rikaste mitmeaastaste segudeni, mis tagavad pikaajalise viljakuse.

Neile, kes unistavad rõduaiast või vertikaalsest rohelisest ruumist, pakub meie uuenduslik vertikaalne taimekast stiilse ja praktilise lahenduse. Ja meie orgaaniliste siseruumide taime muldade valikutega saavad isegi kõige hubasemad siseruumid nautida loodusliku, tervisliku kasvu eeliseid.

USSIMO OÜs oleme rohkem kui lihtsalt orgaaniliste väetiste pood. Oleme entusiastide ja ekspertide kogukond, kes on pühendunud orgaanilise aianduse rõõmu jagamisele. Olgu teil soov osta vermikomposti internetist või otsite nõu orgaanilise kasvatamise kohta, meie meeskond on siin, et toetada teid igal sammul.

Uurige meie valikut ja leidke kõike alates biohuumuse universaalsest orgaanilisest väetisest kuni soodushinnaga taimekontsentraadi biohuumuseni. Kogege kvaliteetsete, looduslike koostisosade erinevust teie aias. Liituge meie missiooniga toita maad, üks aed korraga.

Tutvuge meiega lähemalt juba täna!

Vaata rohkem

USSIMO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

USSIMO OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Ussimo (edaspidi OÜ) põhitegevuseks on väetise ja agrokeemiatoodete hulgimüük (EMTAK 46751). OÜ tööd korraldab juhatus, kuhu kuulub kaks liiget. 2022. aastal OÜ müügitulu oli 59 eurot. OÜ-l polnud 2022. aastal palgatud ühtegi töölist. Juhatuse liikmetele palka ei arvestatud. OÜ juhatus otsustas, et 2023. aastal majandustegevus jätkub.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks biohuumus on teie aia jaoks kasulik

Biohuumus, tuntud ka kui vermikompost, on orgaanilise aine lagunemisel vihmausside poolt toodetud orgaaniline kompost. See toitaineterikas aine on vihmausside s
ssb.ee
Biohuumus, tuntud ka kui vermikompost, on orgaanilise aine lagunemisel vihmausside poolt toodetud orgaaniline kompost. See toitaineterikas aine on vihmausside seedimisprotsessi kõrvalsaadus, mis on rikas, looduslik väetis, mis on väga kasulik mulla ja taimede jaoks. Orgaaniline aine mängib olulist rolli mulla tervise säilitamisel. See on viljaka aia selgroog, pakkudes olulisi toitaineid, parandades mulla struktuuri ja suurendades mulla võimet säilitada vett ja toitaineid. Põhjus 1: Parandab mulla viljakust Biohuumus on täis hulgaliselt olulisi toitaineid, sealhulgas lämmastikku, fosforit ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.