Rohkema info nägemiseks:

RELTECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne elektriteenuste ettevõte, mis spetsialiseerub mitmesuguste elektritööde, -remontide ja -installatsioonide pakkumisel kodudes ja ärides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti elektritööde ja -installatsioonide valdkonnas on üks nimi, mis tõuseb esile oma usaldusväärsuse, kvaliteedi ja tipptasemel teenindusega - RELTECH OÜ. Oleme spetsialiseerunud ainult elektritöödele ning pakume kõrgetasemelist elektriinstallatsioonide teenust üle terve Eesti.

Oleme eksperdid elektripaigaldiste kavandamisel, paigaldamisel ja hooldamisel. Kas vajate uut elektrisüsteemi oma kodus või äriruumides? Meie professionaalne meeskond loob teie vajadustele vastava lahenduse.

Kui teie elektrisüsteem vajab remonti või uuendamist, oleme teie teenistuses. Meie kogenud elektrikud tagavad, et teie süsteem töötab sujuvalt ja ohutult. Aitame teil valida ja paigaldada energiasäästlikke ja esteetiliselt meeldivaid valgustuslahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja eelistustele. Pakume kiiret ja tõhusat elektrihädaolukorra lahendamist 24/7. Teie turvalisus ja mugavus on meie prioriteet.

Meie meeskond koosneb kogenud elektrikutest, kes omavad aastatepikkust kogemust erinevates elektritöödes. Tagame alati kõrge kvaliteediga töö ja järgime rangelt ohutusstandardeid, et tagada teie ja teie vara turvalisus. Kuulame alati meie klientide vajadusi ja soove ning loome lahendusi, mis vastavad täpselt nendele nõuetele.

RELTECH OÜ on teie usaldusväärne partner elektritööde ja -installatsioonide valdkonnas. Olgu tegemist kodu, ärihoone või tööstusliku kompleksiga, meie meeskond on valmis pakkuma teile parimat elektrilahendust.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 5691 7120

RELTECH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi P.

Hind oli mõistlik ja töö kvaliteetne. Tänan!

- Marianne R.

Elektrikud olid väga sõbralikud ja kohusetundlikud. Jäin tulemusega väga rahule.

- Marko L.

Elektrikud olid professionaalsed ning töö sai tehtud õigeaegselt ja täpselt.

Elektriuuendused ärihoonetes: Kuidas RELTECH OÜ aitab Teie ettevõttel kasvada

Tänapäeva ärikeskkond nõuab dünaamilisust ja efektiivsust igas aspektis, sealhulgas elektrisüsteemides. Vananenud ja ebatõhusad elektrisüsteemid võivad muutuda ettevõtte arengut takistavaks teguriks. Siin tulebki appi RELTECH OÜ, teie usaldusväärne partner elektriuuenduste valdkonnas. Me mõistame, et iga ettevõte on ainulaadne ning seetõttu vajavad ka elektrisüsteemid individuaalset lähenemist. Mõnikord võib elektrisüsteemi vananemine olla märkamatu, kuid see võib mõjutada teie ettevõtte igapäevast toimimist suuresti. Ebastabiilne elektrivarustus võib põhjustada ootamatuid katkestusi, mis

Dropdown

kõik artiklid

Energiasäästlik valgustus: Kuidas RELTECH OÜ aitab Teil säästa raha ja keskkonda

Keskkonnasõbralikkus ja rahaline kokkuhoid on tänapäeva valgustustehnoloogias kaks võtmeküsimust. Õnneks on olemas palju uuenduslikke viise, kuidas muuta oma ko
ssb.ee
Keskkonnasõbralikkus ja rahaline kokkuhoid on tänapäeva valgustustehnoloogias kaks võtmeküsimust. Õnneks on olemas palju uuenduslikke viise, kuidas muuta oma kodu või äri energiasäästlikumaks, samal ajal kaitstes meie planeeti. RELTECH OÜ on pühendunud aitama teil saavutada energiasäästlikku valgustust, mis on nii teie rahakotile kui ka keskkonnale sõbralik. Traditsioonilised hõõglambid on minevik, nende asemel on LED-valgustus tulevik. RELTECH OÜ pakub laias valikus LED-lambid, mille eelised ulatuvad kaugemale kui lihtsalt energiasääst. LED-lambid tarbivad oluliselt vähem elektrit kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.