Rohkema info nägemiseks:

SG PRODUCTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 67; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SG PRODUCTION OÜ kohta arvamuslugu!"

SG PRODUCTION OÜ hetkeolukord

Juba 67 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

SG Production OÜ 01.01.2023 - 31.12.2023 1. Ülevaade

SG Production OÜ pakub kvaliteetseid programmeerimis- ja tehnilisi teenuseid. Toetame animatsiooni- ja videomängustuudioid üle kogu maailma. Meie põhitegevus hõlmab kohandatud tarkvaralahenduste loomist, töövoogude optimeerimist, programmeerimist ja

IT-konsultatsioone.

2. Tegevuse ülevaade 2023. aastal töötas SG Production OÜ mitme olulise projektiga. Tegime koostööd juhtivate animatsioonistuudiotega ja pakkusime olulist tehnilist tuge. Samuti aitasime videomängustuudioid programmeerimise ja tarkvaralahendustega, tagades projektide edukuse.

3. Tulevikuväljavaated

SG Production OÜ plaanib 2024. aastal laiendada oma kliendibaasi. Kavatseme arendada uuenduslikke projekte videomängu- ja animatsioonitööstuses. Lisaks keskendume töövoogude tõhustamisele, et tagada suurem efektiivsus ja tootlikkus.

SG PRODUCTION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.