Rohkema info nägemiseks:

GEOALUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusvaldkond hõlmab topo-geodeetilisi uuringuid , ehitusjärgset kontrollmõõdistust, märkimistöid, erinevaid teostusjooniseid, mahumõõtmisi ja mahtude arvutusi, drooniga mõõdistusi ning konsultatsioone.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GEOALUS OÜ on juhtiv spetsialist geodeetiliste ja mõõdistusteenuste valdkonnas, mille eesmärk on pakkuda täpset ja usaldusväärset andmestikku, mis on hädavajalik igasuguste projekteerimis- ja planeerimisprotsesside jaoks. Meie teenuste kaudu aitame klientidel saavutada kõrge kvaliteedi ja täpsuse standardeid, mis on vajalikud igasuguste ehitusprojektide edukaks elluviimiseks.

Oleme GEOALUS OÜ meeskond, kus iga liige toob kaasa oma spetsiifilise kogemuse ja oskused, et tagada meie klientidele parim võimalik teenus. Meie kogemuste pagas ulatub kaugemale lihtsatest mõõdistustöödest; me pakume kompleksseid lahendusi, mis hõlmavad kõiki aspekte geodeetilisest uuringust kuni ehitusjärgsete kontrollmõõdistusteni. Meie töö hõlmab topo-geodeetilisi uuringuid, mis aitavad täpselt määrata maapinna omadusi ja andmeid, mida on vaja tõhusaks projekteerimiseks ja planeerimiseks. Kasutame uusimaid tehnoloogiaid, sealhulgas droonide abil tehtavaid mõõdistusi, et tagada kõrge täpsus ja efektiivsus.

Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas ehitusjärgset kontrollmõõdistust, kus koordineerime hoone nurkade ja struktuuri täpset määramist. Märkimistööd on samuti meie igapäevatöö osa, kus määrame täpselt hoonete, trasside ja teede asukohad. Meie teostusjoonised dokumenteerivad detailide täpselt nii trasside, hoonete kui teede osas, andes selge ülevaate ja juhised edasisteks töödeks.

Lisaks pakume mahumõõtmisi ja mahtude arvutusi, mis on hädavajalikud nii maastike planeerimisel kui ka ehitusprojektide mahu hindamisel. Meie drooniga mõõdistamiste teenus võimaldab kiiret ja täpset andmete kogumist, andes meie klientidele vajalikud andmed kõige erinevamatest vaatenurkadest.

GEOALUS OÜ on siin, et pakkuda oma klientidele parimat professionaalset teenust ja nõu, aidates neil saavutada oma projektide eesmärke. Meie põhiväärtused on täpsus, usaldusväärsus ja kliendi rahulolu, millele toetudes pakume igapäevaselt kvaliteetseid ja täpselt mõõdetud lahendusi. Meie meeskond on pühendunud sellele, et iga projekt saaks teostatud kõrgeimate standardite järgi, pakkudes samal ajal erilise tähelepanu igale detailile ja iga kliendi vajadusele.

kodulehele

GEOALUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ragnar T.

Täpsus ja kiire teenindus! GEOALUS OÜ meeskond tegi oma töö suurepäraselt.

- Tõnis M.

Kvaliteetne töö ja suurepärane klienditeenindus. GEOALUS OÜ täitis kõik meie nõudmised.

- Madis K.

GEOALUS OÜ pakkus täpset ja usaldusväärset teenust. Olen väga rahul nende töö kvaliteediga.

Drooniga mõõdistused ja konsultatsioonid: Tõhusad lahendused Teie projektide toetamiseks

Drooniga mõõdistused Drooniga mõõdistused on innovatiivne lahendus, mis pakub täpset ja efektiivset andmete kogumist paljusid projekte vajavaid valdkondi. Kasutades kaasaegseid droonitehnoloogiaid, suudame pakkuda järgmisi teenuseid: Täpne maastiku analüüs : Droonidega saame kiiresti ja täpselt kaardistada maastiku, sealhulgas maapinna kõrgused, künklikkus ja muud geograafilised omadused. See teave on hädavajalik, et luua täpsed projektiplaanid ja vältida probleeme hilisemal etapil. Ehitus- ja arendusprojektide jälgimine : Droonide abil on võimalik jälgida ehitus- ja

Dropdown

kõik artiklid

Teostusjoonised ja mahumõõtmised: Täpsuse ja usaldusväärsuse tagamine Teie orojektides

Teostusjoonised Teostusjoonised on üks olulisemaid tööriistu, mida kasutatakse ehitus- ja planeerimisprotsessides, et tagada projekti täpne elluviimine. Need
ssb.ee
Teostusjoonised Teostusjoonised on üks olulisemaid tööriistu, mida kasutatakse ehitus- ja planeerimisprotsessides, et tagada projekti täpne elluviimine. Need joonised dokumenteerivad detailid, mis on vajalikud trasside, hoonete ja teede täpselt määratud ja visualiseeritud esitamiseks. Meie teenus keskendub kolmele peamisele aspektile: Trasside teostusjoonised : Trasside teostusjoonised hõlmavad täpselt dokumenteeritud andmeid, mis aitavad kujundada ja paigaldada trasse, sealhulgas elektri- ja kanalisatsioonitrasse. Need joonised sisaldavad detailseid mõõtmeid ja asukohti, et tagada sujuv

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.