Rohkema info nägemiseks:

ABELSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aitan Sind Sinu kodu ostmisel, müümisel ja välja üürimisel. Loomulikult võib minu poole pöörduda ka abi saamiseks uue kodu otsingutel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite usaldusväärset ja kogenud kinnisvaramaaklerit, kes teeb kõik sammud, et tagada Teie kinnisvaratehingu sujuv kulgemine? Tutvustame teile Annabel Saksingut – Teie usaldusväärset partnerit kinnisvaraäris.

Soovin, et koostöö oleks algusest lõpuni kliendi jaoks mugav, lihtne ja võimalikult kiire. Olen väga motiveeritud aitama, et jõuda ühise eesmärgini. 

Annabel Saksing - Sinu partner kinnisvaraäris!

Minust ja minu tööst Arco Vara's saab lähemalt uurida siit!

ABELSA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Pole olnud väga maakleritega kokku puutumist, aga meie maakler oli väga asjalik , põhjalik ja abivalmis Aitähh Annabel!!

- Marta

Meie koostöö Annabeliga oli positiivne ja usaldusväärne. Ta reageeris kõnedele ja meilidele kiiresti ja tegi oma tööd pühendumusega.

- Anu

Kogu rentimise protsess oli minule kui rendile andjale väga mugav ja lihtne. Maakler tegutses proaktiivselt nii et iga detail oli juba enne läbi mõeldud, info olemas ning minu osaks jäi ainult võtmed üle anda.

Annabel Saksing: Kliendi kogemuslugu uue kodu ostmisest

Peale aastaid otsimist, kui koduvahetus juba lootusetuna tundus, leidus kinnisvaraturul siiski see üks ja õige. Nüüd tähistavad Merike ja tema pere esimest kuud oma uues kodus.   Täpselt kuu aja eest kolis Merike oma...

Loe algallikast arcovara.ee

Dropdown

kõik artiklid

Annabel Saksing: Millist mõju avaldab käibemaksu tõus kinnisvaraturule?

1. jaanuaril tõusis Eestis käibemaksumäär seniselt 20%-lt 22-le. Käibemakson tarbimismaks, mis lisatakse toodete ja teenuste hinnale. Üheks sektoriks, kus käibe
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.