Rohkema info nägemiseks:

VABADUSE KV HALDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 38; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VABADUSE KV HALDUSE kohta arvamuslugu!"

VABADUSE KV HALDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 38 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Vabaduse KV Halduse OÜ loomisel otsustas omanik alustada kinnisvara arendamisega Nõmme ja Pääsküla piirkonnas.

Vabaduse KV Halduse OÜ tekkis ETRE OÜ jagunemise teel. Jagunemislepinguga läks Vabaduse KV Halduse OÜle üle ETRE OÜle kuulunud arendatav kinnistu aadressil Vabaduse pst 170/Põllu 137 ja selle kinnistuga seotud ETRE OÜ laenukohustused.

2022. aastal müüdi kinnistu ja tasuti laenukohustused. Kahjuks olime sunnitud müüma kinnistu odavamalt, kui see oleks olnud võimalik kinnisvara turul ja selle põhjuseks oli varasemalt sõlmitud VÕL, millesse kinnisvaravahendaja juhendamisel oli jäänud sisse müüjat kahjustav tingimus, mis ei võimaldanud müüjal taganeda sõlmitud VÕList.

Omakapitla on hetkel miinuses ja omanikul tuleb lähiajalotsustada kuidas ettevõttega edasi minna.

Hetkel otsitakse kinnisvara arendamise võimalusi.

VABADUSE KV HALDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.