Rohkema info nägemiseks:

MURUPARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetse valmismuruvaiba paigaldamisele, aidates hooviomanikel kiiresti ja hõlpsalt saavutada kauni ja vastupidava muruala.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled unistanud ideaalsest murust, mis kaunistaks sinu kodu ümbrust? Soovid kiiret ja kvaliteetset tulemust ilma suure vaevata? Siis oled jõudnud õigesse kohta! Murupartner OÜ on ettevõte, mis pakub tipptasemel muruvaiba paigaldamise teenust juba alates aastast 2007. Meie eesmärk on aidata hooviomanikel luua või korrastada muruala, mis vastab täpselt nende unistustele.

Murupartner OÜ meeskond omab aastatepikkust kogemust ning teadmisi, mis ulatuvad aastasse 2007. Oleme pühendunud sellele, et tagada meie klientidele mitte ainult kaunis, vaid ka vastupidav muruala. Meie ekspertide abi algab juba planeerimise etapis, kus aitame teil mõelda läbi kõik olulised nüansid. Lisaks pakume sobivaid lahendusi ning koostame teie soovitud projektile kuluarvestuse.

Kasutusvalmis muruala rajamine võib tunduda keerulise ülesandena, kuid mitte meiega! Pakume kompleksset teenust, mis hõlmab ettekasvatatud muruvaiba paigaldust ettevalmistatud kasvupinnasele. Meie eesmärk on pakkuda kiiret ja kvaliteetset tulemust, säästes samal ajal sinu väärtuslikku aega. Valmismuru paigaldusteenus sobib suurepäraselt neile, kes hindavad efektiivsust ja mugavust.

  • 7,00 €/m2 - Komplekt, sisaldades alusväetist, kergtasandust, muruvaipa, transporti, utiliseerimiskulu ja paigaldust.
  • 3,50 €/m2 - Muruvaip, transport ja paigaldusjuhend.
  • 4,00 €/m2 - Aluspind, haljastusmuld ja kalded.
  • 15,00 €/m3 - Haljastusmuld koos transpordiga.
  • 35,00 €/h - Minilaadur koos transpordiga.
  • 35,00 €/h - Miniekskavaator koos transpordiga.
  • 0,00 €/m2 - Külvimuru, haljastusmuld ja kalded.

Kõik hinnad sisaldavad riiklikke makse.

Oleme siin, et muuta sinu muruala unistused reaalsuseks. Ära kõhkle võtta meiega ühendust, kui soovid lisainfot meie teenuste kohta või vajad personaalset nõustamist. Murupartner OÜ meeskond on valmis aitama sul luua unikaalset ja kaunist muruala, mis rõõmustab sind aastaid.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

MURUPARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Malle K.

Nende haljastusmuld on parim, mida olen kunagi kasutanud. Minu taimed armastavad seda!

- Stiina O.

Tänu sellele meeskonnale on minu aed nüüd nagu oaas keset linna. Suurepärane töö!

- Peeter U.

Töötajad olid sõbralikud ja abivalmid. Nad andsid mulle nõu, kuidas hoolitseda oma uue muru eest.

MAASTIKUKUJUNDUS

Olenemata sellest, kas soovite olemasolevat haljastust kaunistada või sellele täielikku uut ilmet anda, töötame välja uuendusliku maastikukujunduse, mis vastab teie funktsionaalsetele ja esteetilistele nõuetele.  Pakume teile: Üksikasjalik maastiku planeering, mis on pühendunud teie vajadustele. Olemasoleva pinnase, omaduste ja taimde põhjalik kohapealne analüüs. Praeguse maastiku hindamine, pöörates tähelepanu erosiooni, drenaaži, üldise tervise ja esteetikaga seotud probleemidele. Kontseptuaalne maastikukujundus ja üldplaneeringu väljatöötamine.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.