Rohkema info nägemiseks:

SIMPELI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie e-poest leiad alati moodsat ja stiilset sisustust, kõik tooted on valmistatud Euroopas Pakume tasuta transporti Eesti piires.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tahad oma kodu kaunistada midagi erilisega? Otsid suurepäraseid sisustustooteid, mis muudavad sinu kodu võrratuks paigaks? Siis tuleb sul kindlasti külastada meie e-poodi - Koduvidinad.ee!

Meie e-pood pakub laia valikut ilusaid ja praktilisi tooteid, mis muudavad sinu kodu hubaseks ja pilkupüüdvaks. Alates fantastilistest veiniriiulitest kuni praktiliste pesumasina riiuliteni - meil on midagi igale koduomanikule.

Üks meie suurimaid eeliseid on tasuta transport Eesti piires. Sa ei pea muretsema tarnekulude pärast - me toimetame kõik tooted sinu ukse ette täiesti tasuta. Lisaks on meie tarne kiire ja usaldusväärne, nii et saad oma soovitud tooted kätte vaid 5-7 päeva jooksul DPD kulleriga.

Meie valikus leidub mitmeid allahindlusi, mis muudavad ostlemise veelgi meeldivamaks. Kõik toodete hinnad sisaldavad käibemaksu, nii et saad täpselt teada, mida maksad.

Tutvu meie e-poe toodete valikuga ning avasta fantastilised veiniriiulid, praktilised pesumasina riiulid, stiilsed peeglid, ilusad trepiastme vaibad ja palju muud. Meie e-poest leiad kindlasti midagi, mis sobib su kodu stiiliga ja rõhutab sinu isikupära.

Oleme uhked oma suure valiku üle - olgu sulle vaja köögi- ja söögitoa mööblit, aiamööblit või hoopis hoiukarpe ja -kotte, meie e-pood pakub kõike, mida vajad kodu sisustamiseks.

Ära jäta seda võimalust kasutamata! Tutvu meie e-poe toodetega ja muuda oma kodu unistuste paigaks!

e-pood

SIMPELI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika P.

Tellisin vannitoamööbli siit ning olen väga rahul - stiilne ja kvaliteetne!

- Allan T.

Toolid ja öökapid olid täpselt sellised, nagu lootsin.

Kiire tarne ja hea teenindus!

- Karin K.

Mööbli kvaliteet ja disain ületasid ootused.

Meie kodu näeb hea välja.

Aitäh!

Kuidas valida koju ideaalne vaip?

Kodu kaunistamine on mõnus väljakutse, kus igal detailil on oluline roll luua hubane ja stiilne õhkkond. Üks oluline sisustuselement, mille valikul tasub pöörata erilist tähelepanu, on vaip. Õige vaip võib mitte ainult täiendada kodu interjööri, vaid ka lisada mugavust ja soojust. Siin on mõned näpunäited, kuidas valida endale sobiv vaip ning samuti, kuidas leida lai valik moodsaid ja kvaliteetseid vaipu kodu sisustamiseks. Enne vaiba valimist on oluline teada, millise suurusega vaip sinu ruumi vajab. Mõõda hoolikalt ära ala, kuhu soovid vaipa asetada, ja vali vastavalt sellele sobiv suurus.

Dropdown

kõik artiklid

Aiamööbel - Loo enda suveparadiis!

Suvi on imeline aeg, kui päike paistab eredalt, linnud laulavad ja loodus tärkab uuele elule. See on aeg, mil veedame rohkem aega õues, naudime sooje päevi ja k
ssb.ee
Suvi on imeline aeg, kui päike paistab eredalt, linnud laulavad ja loodus tärkab uuele elule. See on aeg, mil veedame rohkem aega õues, naudime sooje päevi ja kutsuvat loodust enda ümber. Üks parimaid viise suve nautimiseks on luua endale suveparadiis otse oma aeda, kus saame lõõgastuda ja veeta meeldejäävaid hetki koos pere ja sõpradega. Just selleks on ideaalne lahendus meie e-poes pakutav aiamööbel. Aiamööbel on tänapäeval palju enamat kui lihtsalt toolid õues. See on muutunud tõeliseks koduaia sisustuselemendiks, mis võimaldab luua väljaspool maja hubase oaasi ja laiendada eluruumi aeda.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.