Rohkema info nägemiseks:

MEGAREVELIS GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 986; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MEGAREVELIS GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

MEGAREVELIS GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 986 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Megarevelis Group OÜ on asutatud 2022.aastal. Tema teguvusalal on hulgi kütuse ost ja müük Ukrainasse. Aruande perioodil Megarevelis

Group OÜ on saanud tulu summas 23584585 ja lõpetas kasumiga 726887.

Sissejuhatus

Käesolev tegevusaruanne on koostatud Megarevelis Group OÜ majandusaasta aruande osana lisamaks lisandväärtust raamatupidamise aastaaruande tegevustulemuste ja finantstulemuste mõtestamisel ajavahemikul september 2022 kuni detsember 2023.

Ülevaade ettevõtte tegevusest

Megarevelis Group OU (registrinumber 16569630) asutati 2022. aasta septembris.

Ettevõtte asutaja otsustas oma turuteadmistele tuginedes luua oma ettevõtte eesmärgiga saada iseseisvaks ja kaasaegsemaks turuosaliseks. Ettevõtte strateegia oli algusest peale suunatud kliendikesksusele ja usaldusväärse kliendibaasi arendamisele. Oluline on märkida, et tänapäeva turutingimustes, kus konkurents kasvab, muutub kriitiliseks ettevõtte võime kiiresti kohaneda ja vastata klientide vajadustele.

Strateegia ja areng

Esialgne eesmärk oli luua suur ja jätkusuutlik kliendibaas. Algstaadiumis leitud kliendid jätkavad meiega koostööd ja suurendavad oma ostumahte. Samuti keskendusime usaldusväärsete tarnijate leidmisele Balti riikides, nagu Jozita,

Nextsell, JDC ja Circle K. Kõrgetasemelise teeninduse pakkumiseks kasutasime allhanketeenust, tehes koostööd logistika-, vahendus- ja ekspedeerimisteenuseid pakkuvate ettevõtetega.

Finantsnäitajad

Aruandeperioodil (september 2022 kuni detsember 2023) saavutas ettevõte järgmised majandustulemused:

Müügitulu: 23 537 786,25 eurot (cid:127)

Peamised ostjad: (cid:127)

TOV "Teenuse tšempion"

MEGAREVELIS GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.