Rohkema info nägemiseks:

VAIKODDALA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetne ja usaldusväärne töö on meie prioriteet, mis garanteerib, et teie ahi vastab teie soovidele ja ootustele!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes hoolitseb teie kodu küttesüsteemide eest, siis Vaikoddala OÜ on just see ettevõte, keda otsite. Oleme spetsialiseerunud pakkuma kvaliteetseid pottsepatöid, ahjuehitust, müüritöid ja korstnapühkimisteenuseid, et tagada teie kodu küttesüsteemi tõhusus ja ohutus.

Meie kogenud pottsepad on tuntud oma oskuste ja täpsuse poolest. Nad on spetsialiseerunud ahjude ja kaminatega seotud töödele, olgu selleks uue ahju ehitamine või olemasoleva renoveerimine. Pakume individuaalseid lahendusi vastavalt teie vajadustele ja soovidele, et muuta teie kodu soojemaks ja hubasemaks.

Kui unistate kodust, kus soojus ja stiil käivad käsikäes, siis meie ahju ehituse teenus on teie jaoks. Loome ainulaadseid ahjusid, mis mitte ainult ei soojenda teie kodu, vaid lisavad ka sellele erilise sarmi ja iseloomu. Meie meeskond jälgib iga projekti üksikasju ja tagab, et ahju ehitus vastaks teie ootustele.

Müüritööd on meie teine nimi. Meie professionaalne meeskond teostab erinevaid müüritöid, alates seinte ehitamisest kuni sisekujunduslike elementideni. Kas vajate uut seina või soovite anda oma kodule unikaalse väljanägemise, meie müüritööd on alati vastupidavad ja kaunid.

Korstnapühkimine on oluline koduohutuse aspekt. Meie kogenud korstnapühkijad tagavad, et teie küttesüsteem oleks ohutu ja tõhus. Tihedalt töötades järgime kõiki ohutusnõudeid ja anname teile meelerahu, teades, et teie kodu küttesüsteem on heas seisukorras.

Kui olete huvitatud meie teenustest või soovite rohkem teavet, võtke meiega julgelt ühendust. Vaikoddala OÜ on siin, et pakkuda teile küttesüsteemidega seotud kõrgekvaliteedilisi lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele. Laske meil muuta teie kodu soojemaks, ilusamaks ja ohutumaks.

Võta ühendust ja leiame koos ka sinule sobiva lahenduse!

vaiko.koddala@mail.ee
+372 5552 8487

VAIKODDALA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri P.

Vaikoddala OÜ tegi suurepärast pottsepatööd meie kodus. Soovitan kindlasti!

- Margus T.

Korstnapühkimisteenus oli kiire ja tõhus. Jäime tulemusega väga rahule.

- Martin S.

Nende ahjuehitusoskus ületas kõik ootused. Aitäh, Vaikoddala OÜ!

Miks on vaja vinguandurit ning kuidas seda paigaldada?

Vinguandur on üks olulisemaid seadmeid, mis võib päästa elusid ja kaitsta teie kodu ohtliku gaasi, süsinikmonooksiidi (CO), lekke eest. Kuigi enamikul kodudel on suitsuandurid, ei piisa ainult suitsuandurist, sest see ei tuvasta süsinikmonooksiidi. See artikkel selgitab, miks on vaja vinguandurit ja kuidas seda õigesti paigaldada. Vinguandur on spetsiaalne seade, mis tuvastab süsinikmonooksiidi lekke õhus ja annab hoiatuse, kui selle tase on ohtlik. Süsinikmonooksiid on värvitu, lõhnatu ja maitsetu gaas, mistõttu seda on inimestel ilma spetsiaalse varustuseta raske tuvastada. Kui

Dropdown

kõik artiklid

Miks on puiduküte hea?

Puiduküte on olnud inimkonna jaoks üks vanimaid kütteallikaid, ja selle põhjuseks pole mitte ainult traditsioon, vaid ka selle mitmekülgsus ja keskkonnasõbralik
ssb.ee
Puiduküte on olnud inimkonna jaoks üks vanimaid kütteallikaid, ja selle põhjuseks pole mitte ainult traditsioon, vaid ka selle mitmekülgsus ja keskkonnasõbralikkus. Kuigi kaasaegsed kütevahendid on laialt levinud, pole puiduküte kaotanud oma tähtsust. Siin on mõned põhjused, miks puiduküte on endiselt hea valik. Üks peamine põhjus, miks puidukütet väärtustatakse, on see, et puud on taastuv loodusvara. Puidu kasvamine võtab aega, kuid korraliku metsandushaldusega saab tagada metsade jätkusuutliku kasutamise. See tähendab, et puud saab uuesti istutada ja kasvatada, et asendada need, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.