Rohkema info nägemiseks:

SOUND&VOLUME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kõiksugu autoaudio süsteemidega seotud töödega - alates heliisolatsioonist kuni ka klientide erisoovide seadistamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sound&Volume on Eesti juhtiv ettevõte, mis on pühendunud autoaudio- ja helisüsteemide müügile, paigaldamisele ning hooldamisele. Alates meie loomisest oleme pakkunud tipptasemel teenuseid ning muutnud sõidukite helikvaliteeti üle kogu riigi.

Kõik algab diagnostikast. Sound&Volume meeskond mõistab, et igal sõidukil on oma unikaalsed helivajadused ja eripärad. Seetõttu teostame enne igat projekt alati põhjaliku diagnostika. See aitab meil luua teie sõidukile kohandatud lahenduse, mis vastab täpselt teie ootustele ja eelarvele.

Kui unistate parimast helikvaliteedist oma sõidukis, siis Sound&Volume OÜ on teie kindel valik. Meie kogenud meeskond aitab teil valida sobiva helisüsteemi, mis vastab teie nõudmistele ja soovidele. Alates kvaliteetsetest kõlaritest kuni võimendite ja moodsate multimeediaseadmeteni, pakume kõike, et muuta teie sõiduelamus unustamatuks.

Heliisolatsioon võib muuta teie sõidukis toimuvat revolutsiooniliselt. Sound&Volume heliisolatsiooni meeskond on spetsialiseerunud sellele valdkonnale ning pakub kvaliteetseid lahendusi, mis vähendavad välismüra ja suurendavad sõidumugavust.

Meie elektrikud tagavad, et teie auto elektrisüsteemid oleksid korralikult paigaldatud ja töökorras. Olgu tegemist valgustuse täiustamise, aku vahetuse või juhtmestiku parandamisega, me teeme selle ära kiiresti ja professionaalselt.

Kui soovite lisada oma sõidukile uusi funktsioone ja lisaseadmeid, siis oleme teie jaoks olemas. Sound&Volume meeskond paigaldab professionaalselt navigatsioonisüsteeme, parkimisabilisi, tagurduskaameraid ja palju muud, et muuta teie sõit turvalisemaks ja mugavamaks.

Sound&Volume on tuntud oma kogemuse ja asjatundlikkuse poolest autoaudiovaldkonnas. Me pakume kvaliteetset tehnikat, oleme kursis uusimate tehnoloogiatega ning pakume kohandatud teenuseid, mis vastavad iga kliendi individuaalsetele vajadustele. Lisaks pakume rahulolu garantii, sest oleme uhked oma töö kvaliteedi üle ja soovime, et teie oleksite oma uue helisüsteemiga täiesti rahul.

Kui olete valmis parandama oma sõidukis helikvaliteeti ja muutma oma sõiduelamuse veelgi nauditavamaks, siis võtke ühendust Sound&Volume-ga!

Koduleht

SOUND&VOLUME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus L.

Väga hea töö tiimi poolt!

- Lauren R.

Abivalmis ja professionaalne meeskond, sain abi!

- Priit K.

Igati hea kogemus ja meeldiv meeskond!

Auto heliisolatsioon: vaiksem ja mugavam sõiduelamus

Autohelisüsteemi kvaliteet ei sõltu ainult valjust ja selgest helist, vaid ka sellest, kui vaikne on teie sõiduk. Müra, mis tuleb sisse väljastpoolt, või müra, mis tekib autos endas, võib muuta teie sõiduelamuse ebameeldivaks. Õnneks on olemas lahendus - auto heliisolatsioon. Selles artiklis uurime, kuidas heliisolatsioon aitab muuta teie autosõidu vaiksemaks ja mugavamaks. Autohelisüsteemi kvaliteet võib olla ainult nii hea kui auto enda akustiline keskkond. Kui teie sõiduk on mürarikas ja täis kajasid helisid, siis ei saa te nautida muusikat ega vestlusi sama hästi kui vaikses ja mugavas

Dropdown

kõik artiklid

Autoaudio: muusika uus dimensioon teie autos

1990ndatel olid autod, eriti nende helisüsteemid, kõigest liikuvad keskkonnasõbralikud ruumid, millel polnud erilist pistmist helikvaliteediga. Oluline oli vaid
ssb.ee
1990ndatel olid autod, eriti nende helisüsteemid, kõigest liikuvad keskkonnasõbralikud ruumid, millel polnud erilist pistmist helikvaliteediga. Oluline oli vaid, milliseid andmekandjaid helisüsteem toetas - kassetid, CD-d ja isegi DVD-d. Kuid aeg on muutunud, ja tänapäeva autod pakuvad muusikasõpradele võimalust kogeda kvaliteetset heli nii, nagu nad oleksid kontserdil. Siin uurime autoaudio maailma arengut ja selle olulisust sõidukis. Aeg möödub, kuid inimeste kirg muusika vastu jääb. Autohelisüsteemid on muutunud oluliselt arenenumaks ja paindlikumaks. Enam ei piirdu valik ainult raadio ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.