Rohkema info nägemiseks:

OHUTUSKULTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kombineerime aastatepikkuse tööohutusalase kogemuse ja praktilised erialateadmised ning pakume teie ettevõttele sobilikku tööohutusalast lahendust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OHUTUSKULTUUR OÜ usub, et ohutuskultuur on iga eduka ettevõtte nurgakivi. Pühendunud meeskonnaga, mida juhib Ahti, kogenud tööohutusjuht, kellel on 15-aastane kogemus Amazon UK-s, ja Karit, tööohutuse spetsialist-ergonoom, kellel on kümneaastane nõustamiskogemus, oleme pühendunud töökoha ohutuse tõstmisele uuele tasemele.

Meie visioon on jätkusuutlik töötervishoiu ja tööohutuse kultuur igas ettevõttes, mis põhineb proaktiivsel riskijuhtimisel, ohutussüsteemi pideval täiustamisel ja avatud suhtlusel. Püüdleme ennetava, kaasava ja kõikehõlmava tööohutussüsteemi loomise poole, mis on kohandatud vastavalt teie ettevõtte ainulaadsetele vajadustele.

Meie teenused on kavandatud tagamaks, et töökohal olevad ohud on hallatud, töötajate tervis on kaitstud ning tööd tehakse ohutult ja tõhusalt. Alates põhjalikest audititest, mis põhinevad ISO45001 standardil, kuni NEBOSH-akrediteeritud koolituste korraldamiseni Baltikumis, hõlmame kõiki töökoha ohutuse aspekte.

  • Hindamine: Viime läbi kolmeosalise auditi, keskendudes seadusandlusele vastavusele, juhtkonna pühendumusele ja tööjõu teadlikkusele.
  • Koolitus: Pakume ohutuskoolitusi, mis keskenduvad proaktiivsetele ja ohututele töökeskkondadele, luues aluse ohutu töökultuuri jaoks.
  • Toetus: Pakume kohandatud tööohutuse spetsialisti teenuseid, sealhulgas riskianalüüsi, tegevuskavasid, ohutusjuhiseid, õnnetuste uurimist ja palju muud.

Liituge meiega meie missioonis edendada ohutuskultuuri kogu Eesti ärimaastikul. Töötame koos, et rakendada tõhus tööohutussüsteem, mis mitte ainult ei vasta seaduslikele nõuetele, vaid soodustab ka turvalisemat ja produktiivsemat töökohta.

Võtke meiega ühendust täna numbril +3725058228 või ahti@ohutuskultuur.ee, et saada lisateavet selle kohta, kuidas me saame aidata teil saavutada töökoha ohutuse alal tipptaset.

Pea meeles, kui on küsimus töökoha ohutuses, on OHUTUSKULTUUR OÜ teie usaldusväärne partner töökoha ohutuslahenduste, tööohutuskollektsioonide ja põhjaliku riskianalüüsi alal.

uuri lisaks

OHUTUSKULTUUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika S.

Väga informatiivne koolitus, suurepärane kogemus!

- Einar S.

Tänan meeldiva koostöö eest.

- Kaidi M.

Suurepärased konsultatsioonid ja abivalmidus!

Ergonoomika tähtsus töökoha ohutuses

Ergonoomika on teadusharu, mis tegeleb inimeste ja süsteemi teiste elementide vaheliste suhete mõistmisega. See rakendab teooriat, põhimõtteid, andmeid ja meetodeid disainis, et optimeerida inimeste heaolu ja kogu süsteemi toimivust. Töökohal on ergonoomika oluline tööülesannete, tööruumide, juhtelementide, ekraanide, tööriistade, valgustuse ja seadmete kujundamisel, et need vastaksid töötaja füüsilistele nõuetele, võimetele ja piirangutele. Töökoha ohutus ei tähenda ainult õnnetuste ärahoidmist; see tähendab ka seda, et töökeskkond ei põhjustaks töötajatele pikema aja jooksul kahju või

Dropdown

kõik artiklid

Proaktiivse ohutuskultuuri loomine töökohal

Ohutuskultuur töökohal viitab jagatud uskumustele, tavadele ja hoiakutele, mis eksisteerivad organisatsioonis, et prioriseerida ja parandada ohutussooritust. Se
ssb.ee
Ohutuskultuur töökohal viitab jagatud uskumustele, tavadele ja hoiakutele, mis eksisteerivad organisatsioonis, et prioriseerida ja parandada ohutussooritust. See on organisatsioonikultuuri lahutamatu osa ja peegeldab tõelist pühendumust ohutusele kõigil tasanditel. Proaktiivse ohutuskultuuri arendamine on oluline mitte ainult tervise- ja ohutusnõuete täitmiseks, vaid ka töötajate heaolu jaoks. See viib töökoha õnnetuste vähenemiseni, vigastustega seotud kulude languseni ja maine tõusuni sidusrühmade ja kogukonna seas. Proaktiivse ohutuskultuuri võtmetegurid Juhtkonna pühendumus on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.