Rohkema info nägemiseks:

RACETUNE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2147; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta RACETUNE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga sõiduki südames peitub potentsiaal rohkemaks võimsuseks, suuremaks täpsuseks ja paremaks sõidukogemuseks. Siit algab meie lugu. Kirg hobi- ja võidusõiduautode ehitamise vastu ning pühendumus spordiautode hooldusele on loonud ettevõtte, mis õitseb tavalise muutmises erakordseks.

Meie asjatundlikkus ei piirdu ainult rajaga. Me laiendame oma teenuseid diagnostikale ja kiibistamisele laias valikus sõidukitele, sealhulgas sõiduautodele, bussidele, veokitele ja traktoritele. Meie tipptasemel tehnoloogia ja kogenud spetsialistid tagavad, et olgu tegemist tahmafiltri probleemi või vajadusega 3D mõõdistamise, 3D printimise, keevitustöö, või metalli treimise ja freesimise järele, meil on lahendus.

Meie teenused on tunnistuseks meie pühendumusele kvaliteedile ja sooritusvõimele. Olgu selleks peenelt häälestatud mootori möirgamine või sõiduki mehaanika sujuv toimimine, meie äri on täiuslikkus. Me ei paranda lihtsalt autosid; me tõstame neid esile. Me ei lahenda lihtsalt probleeme; me loome pärandeid. Ja me ei tööta lihtsalt sõidukitega; me töötame unistustega.

Liitu meie teekonnaga, et nihutada võimaliku piire. Koge põnevust täiustatud sooritusvõime üle ja rahulolu sõidukist, mida on puudutanud ekspertide käed. See ei ole lihtsalt punktist A punkti B jõudmine; see on kirg, seiklus ja lakkamatu püüdlus suurepärasuse poole.

Haara võimust, haara täpsusest, haara võrdlematust teenindusest. Tere tulemast maailma, kus iga sõit on tunnistus esituse täiustamise kunstist.

vaata lisaks!

RACETUNE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Bret T.

Usaldusväärsed ning professionaalsed inimesed. Soovitan!

- René-Oscar A.

Leidsid vea kiiresti (esimese vasaku ratta kiiruseandur ei töötanud ja armartuuril kõik tuled põlesid) ja ei pidanud mingeid lisa juppe tellima. Soovitan!

- Mait H.

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine!

Kiibituning tulevik: mis on järgmine?

Kiibituning, tuntud ka kui ECU (Engine Control Unit) ümberprogrammeerimine, on sõiduki elektroonilise juhtseadme muutmise protsess, et parandada jõudlust. See võib hõlmata muudatusi kütuse sissepritse, süüteajastuse ja laadimisrõhu osas, et suurendada võimsust, kütuseefektiivsust ja üldist sõidukogemust. Alates selle algusest 1980ndatel on kiibituning arenenud lihtsatest EPROM-i vahetustest keerukate tarkvaraliste muudatusteni. Tööstus on tunnistajaks olnud nihkest riistvarapõhistelt lahendustelt tarkvarapõhistele lahendustele, mis võimaldavad täpsemat kontrolli mootori parameetrite üle.

Dropdown

kõik artiklid

Eritellimusel auto ehitamine: kontseptsioonist reaalsuseni

Eritellimusel auto ehitamine on kunstivorm, mis ühendab loovust, inseneritööd ja meisterlikkust, et luua sõiduk, mis on ainulaadselt kohandatud üksikisiku eelis
ssb.ee
Eritellimusel auto ehitamine on kunstivorm, mis ühendab loovust, inseneritööd ja meisterlikkust, et luua sõiduk, mis on ainulaadselt kohandatud üksikisiku eelistustele ja jõudlusvajadustele. See on visiooni muutmine käegakatsutavaks, möirgavaks meistriteoseks ratastel. Paljude autoentusiastide jaoks peitub eritellimusel autode võlu nende võimes eristuda massist, näidata isiklikku stiili ja saavutada jõudlustasemed, mida masstoodetud sõidukid lihtsalt ei suuda. Eritellimusel auto ehitamise protsess Eritellimusel auto ehitamise teekond algab kontseptsioonist. Siin lastakse fantaasial lennata

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.