Rohkema info nägemiseks:

TRENTEX SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte tegeleb mitmekülgse seadmete rendiga, pakkudes kvaliteetseid lahendusi puhastusseadmetest kuni matkavarustuseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Olete otsimas kvaliteetseid seadmeid ja varustust, kuid ei soovi neid osta? Olete jõudnud õigesse kohta! TRENTEX SERVICE OÜ on teie usaldusväärne partner seadmete rendi valdkonnas, pakkudes mitmekülgset valikut kõrgtasemel rendiseadmeid ja varustust, mis vastavad teie vajadustele igas olukorras.

Kas vajate professionaalset puhastuslahendust? Meie valikus on survepesu masinad, tolmuimejad, vaipade pesu seadmed ning aknapesu varustus. Olgu tegemist kodu või ettevõtte puhastamisega, meie puhastusseadmed muudavad selle lihtsaks ja tõhusaks.

Aiatöödeks õige varustus on hädavajalik. Meilt leiate muruniidukid, hekilõikurid, aiasaadete komplektid ja palju muud, mis aitavad teil oma aeda hooldada ja ilusana hoida.

Vajate transpordivahendit? Meil on lai valik haagiseid erinevateks vajadusteks, olgu selleks siis ehitusmaterjalide vedu, mööbli transportimine või matkavarustuse kaasavõtmine.

Tööriistad on iga käsitöölise või ehitaja oluline kaaslane. Me pakume elektrilisi tööriistu, käsitööriistade komplekte, ehitusseadmeid ja vajalikke kemikaale ning määrdeaineid.

Matkamine on suurepärane viis looduse nautimiseks. Meie matkavarustus hõlmab telkimisvarustust, matkakotte ja -seljakotte, kaasaskantavaid pliite ning magamisvarustust ja -telke, et teie matkad oleksid mugavad ja turvalised.

Miks valida TRENTEX SERVICE OÜ?

  • Kvaliteetne varustus: Meie rendiseadmed ja -varustus on tipptasemel ja hästi hooldatud, tagades teie projekti sujuva kulgemise.
  • Mitmekülgne valik: Meie lai valik tooteid võimaldab meil rahuldada erinevate klientide vajadusi, alates kodustest ülesannetest kuni professionaalsete projektideni.
  • Lihtne rentimine: Rendiprotsess meiega on kiire, lihtne ja taskukohane.
  • Klienditeenindus: Oleme alati valmis pakkuma nõu ja tuge, et tagada teie täielik rahulolu.

Leia ka endale sobiv toode ning broneeri rendiaeg juba täna!

rentima

TRENTEX SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karina T.

Trentex Service on usaldusväärne ja professionaalne firma, mis pakub kvaliteetset ja mugavat teenust.

- Hendrik P.

Aiatööriistade rendiga säästsin aega ja vaeva. Suurepärane valik!

- Toomas K.

Matkavarustus oli kvaliteetne ja mugav. Teeme kindlasti uue matka!

Mida on vaja matkamiseks?

Kas olete kunagi tundnud vajadust põgeneda linnakärast ja igapäevasest rutiinist ning minna seiklema loodusesse? Matkamine pakub võimalust pääseda argipäevast ning veeta aega värskes õhus, olles ühenduses loodusega. Selles artiklis vaatleme, kuidas matkamine võib olla hinge turgutav kogemus ning milline matkavarustus on selleks vajalik. Matkamine on üks vanimaid inimtegevusi ja see on säilitanud oma populaarsuse tänapäevalgi. Matkamine võib olla lühiajaline päevamatk või mitmepäevane rännak sügavale loodusesse. Ükskõik, milline on teie valik, matkamine pakub palju eeliseid: Matkamine on

Dropdown

kõik artiklid

Aiatööriistad- korrastatud aia saladus

Suvi on käes, linnud laulavad ja päike sära­t­ab – see on aeg, mil aed muutub meie enda loodud oa­si­seks. Kui soovite luua või hooldada kaunist aeda, on hädava
ssb.ee
Suvi on käes, linnud laulavad ja päike sära­t­ab – see on aeg, mil aed muutub meie enda loodud oa­si­seks. Kui soovite luua või hooldada kaunist aeda, on hädavajalik omada õigeid aiatööriistu. Aiatööriistad on kõigile rohe­tummele asjaarmastajatele ja professionaalsetele aednikele võtmeks, et teha aiatööd tõhusalt ja nauditavalt. Muru niitmine võib olla tüütu, kuid mitte siis, kui teil on õige muruniiduk. Erinevad mudelid võimaldavad valida nii bensiini-, elektri- kui ka akutoitel niidukite vahel. Elektrilised niidukid on keskkonnasõbralikumad ja vaiksemad, samas kui bensiinimootoriga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.