Rohkema info nägemiseks:

BLUNTCUTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne barbershop, kes pakub eksklusiivseid juukselõikuseid, täpset habeme kujundamist ning kvaliteetset juukse- ja habemehooldust, tagades klientidele stiilse ja enesekindla väljanägemise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tervitame sind BLUNTCUTS OÜ-s, kus iga juukselõikus on kunstiteos ja iga habe saab tähelepanu, mida see väärib. Oleme värskendavalt motiveeritud meeste salong, kus töötame kindlate eesmärkide nimel, tagades sulle parima tulemuse igal külastusel.

Lõikust teostatakse täpsuse ja osavusega, kasutades nii kääre kui ka masinaid või ainult kääre. Iga lõikus sisaldab juuksepesu ning lõppviimistlust professionaalsete toodetega. Meie eksperdid kujundavad habeme masinate või kääride abil. Kaela ja põse piirkonna kontuuride tegemine toimub trimmeri ja pardliga või habemenoaga, tagades täiusliku lõpptulemuse. Naudi pea raseerimist habemevahu ja teraga, kogedes samal ajal lõõgastavat ja luksuslikku hetke.

Meie eripakkumine hõlmab juukselõikust kääride ja masinate abil või ainult kääridega, koos habeme kujundamise võimalusega masinate või habemenoaga. BLUNTCUTS on koht, kus stiil ja hooldus kohtuvad ideaalselt.

Meie pühendumus on teha tööd puhtalt ja hoolsalt, andes endast parima, et iga härrasmees lahkub meie salongist heas tujus ja parimas väljanägemises. Erineme teistest mitte ainult oskuste, vaid ka meie salongi õhkkonna ja sisekujunduse poolest. Lahkudes tunned end mitte ainult stiilselt, vaid ka väljapuhanuna. Kasutame salongis läbimõeldult valitud tooteid, et saavutada personaalne lähenemine iga kliendi vajadustele. Jagame kõigile praktilisi näpunäiteid, mis aitavad säilitada salongiväärilist välimust ka kodus.

Ootame sind kogema BLUNTCUTS OÜ kvaliteeti ja stiili. Võta meiega ühendust ning leiame koos parima teenuse, mis rõhutab just sinu ainulaadsust ja stiilitunnet. Ole stiilne, ole BLUNTCUTS!

Broneeri aeg juba täna!

KONTAKT

BLUNTCUTS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaarel P.

Jätkuvalt kvaliteetne teenus ja sõbralik meeskond. Soovitan kõigile!

- Siim L.

Lõõgastav atmosfäär ja eksklusiivne kogemus. Kindel lemmik!

- Karl M.

Täiuslik lõikus, mõnus sisekujundus.

Kuidas sünnivad imelised soengud?

Astuge sisse BLUNTCUTS OÜ maailma, kus juukselõikus ei ole lihtsalt teenus, vaid tõeline kunstiteos, kus iga kääride liigutus ja masina töö on täpselt kavandatud, et tuua esile teie ainulaadsus ja stiil. Meie salong on rohkem kui lihtsalt koht, kus juukseid lõigatakse – see on eksklusiivne kogemus, mis ühendab oskuse, loomingulisuse ja personaalse lähenemise. BLUNTCUTS OÜ eksperdid ei tee lihtsalt juukselõikust, vaid loovad maagiat. Iga lõikus on kui lõuend, kus meie kogenud käed kasutavad kääre ja masinaid loominguliste ideede elluviimiseks. Me mõistame, et iga juuksekarv on oluline, ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas habeme eest hoolt kanda?

Siseneme BLUNTCUTS OÜ habemehoolduse maailma, kus iga habe ei ole lihtsalt näokarvade kogum, vaid kunstiteos, mis nõuab täpsust ja tähelepanu igal sammul. Meie
ssb.ee
Siseneme BLUNTCUTS OÜ habemehoolduse maailma, kus iga habe ei ole lihtsalt näokarvade kogum, vaid kunstiteos, mis nõuab täpsust ja tähelepanu igal sammul. Meie salongis ei piirdu habemehooldus ainult trimmimise ja raseerimisega - see on terviklik kogemus, kus keskendume igale detailile, et tagada klientidele stiilne ja enesekindel välimus. BLUNTCUTS OÜ habemeeksperdid ei piirdu lihtsalt habeme trimmimise või raseerimisega. Iga habeme kujundamise sessioon on nagu kunstniku pintslitõmme, kus täpsus ja loovus saavad üheks. Oleme tuntud oma eksklusiivsete tehnikate poolest, mis võimaldavad meil

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.