Rohkema info nägemiseks:

EMMAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte pakub professionaalseid termograafia teenuseid üle Eesti ja samal ajal peab e-poodi, kus müüakse kvaliteetseid militaarvaldkonna isikukaitsevahendeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tere tulemast! Oleme ettevõte, kes on pühendunud klientidele nii termograafia teenuste kui ka militaarvaldkonna isikukaitsevahendite valdkonnas. Meie eesmärk on tagada teie vajadustele vastav soojuskaamerate kasutus ja kaitsevahendite kvaliteetne kättesaadavus.

Meie termograafia teenused on mõeldud neile, kes soovivad jälgida ja mõista soojuspilte ning tuvastada võimalikke probleeme enne, kui need muutuvad suuremateks väljakutseteks. Pakume mitmeid termograafia teenuseid, sealhulgas soojuspildi analüüsi, termokaamerate renti, koolitusi termograafia alal ja tehnilist tuge. Olenemata sellest, kas vajate termograafiat hoone hoolduseks, elektrisüsteemide jälgimiseks või muudel eesmärkidel, oleme siin, et teid toetada.

Lisaks termograafia teenustele pakume laia valikut kvaliteetseid militaarvaldkonna isikukaitsevahendeid. Meie e-pood varustab teid kõige olulisemate kaitsevahenditega, nagu kiivrid, kaitsevestid, maskid, kindad ja palju muud. Teie turvalisus on meie prioriteet, ja me tagame, et meie tooted vastavad kõrgeimatele standarditele.

Oleme põnevil teatades, et lähitulevikus lisandub meie veebilehele informatsioon polyurea toodete ja pindade katmisteenuse kohta. See on veel üks samm meie pühendumuses pakkuda teile mitmekülgseid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele.

Kui soovite rohkem teada saada meie termograafia teenuste, isikukaitsevahendite e-poe või polyurea teenuste kohta, ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie meeskond on siin, et vastata teie küsimustele ja pakkuda teile parimaid lahendusi.

EMMAT OÜ on teie usaldusväärne partner, kes seisab teie kõrval, et tagada teie ohutus ja mugavus. Tuleme alati teie abiks, olenemata sellest, kas vajate termograafia teenuseid või kaitsevahendeid. Tervitage tulevikku turvalisuse ja kvaliteediga koos EMMAT OÜ-ga!

Külastage meie veebilehte või võtke meiega ühendust täpsema lisainformatsiooni saamiseks!

info@emmat.ee
+372 5663 2540

EMMAT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

EMMAT on meie usaldusväärne partner soojuskaamerate alal.

- Jaanika J.

Kvaliteet ja turvalisus - see on, mida nad tähendavad.

- Johan T.

Nende termograafia teenus aitas meil probleemid kiiresti lahendada.

Termograafia - soojusmaailma nähtamatu pilk

Termograafia on tehnoloogia, mis võimaldab näha ja mõõta objektide soojust ilma nendega füüsiliselt kokku puutumata. See põhineb objektide ja pindade kiirgava soojuse (infrapunakiirguse) tuvastamisel ja selle muundamisel visuaalseks pildiks või temperatuuriandmeteks. Termograafia on leidnud rakendust paljudes valdkondades, alates ehitusest ja elektritööstusest kuni meditsiini ja sõjaväeotstarveteni. Termograafiline kaamera ehk soojuskaamera on põhiline tööriist termograafia rakendustes. See kaamera suudab tuvastada ja mõõta infrapunakiirgust, mis on seotud objektide temperatuuriga. Igale

Dropdown

kõik artiklid

Militaarvarustus - kaitse sõjas

Militaarvarustus on alati olnud oluline osa igast riigi kaitse- ja julgeolekustrateegiast. See hõlmab laia valikut vahendeid, mida kasutatakse sõjaliste operats
ssb.ee
Militaarvarustus on alati olnud oluline osa igast riigi kaitse- ja julgeolekustrateegiast. See hõlmab laia valikut vahendeid, mida kasutatakse sõjaliste operatsioonide toetamiseks ja sõdurite kaitseks. Kaasaegne militaarvarustus on aga kaugele arenenud sellest, mida võiksime ette kujutada vanade lahingumärkide ja rüüstekohtade ajast. Kaasaegne militaarvarustus keskendub taktikalisele efektiivsusele ja kiirele reageerimisvõimele. See hõlmab kvaliteetseid kaitsevahendeid, nagu kiivrid, kaitsevestid, maskid ja kindad, mis tagavad sõduritele parima kaitse ohtude eest. Kiire reageerimisvõime on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.