Rohkema info nägemiseks:

HOOK IT & ENJOY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume seltskondadele vabas õhus veetmise võimalusi, mis parandavad tervist ja moraali! Meie pühendumus on kalapüügile ning jahindusele.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Ma olen käinud HOOK IT & ENJOY OÜ kalastuskoolitusel ja see oli suurepärane. Väga professionaalne ja huvitav õppeprogramm, mis andis mulle palju teadmisi ja kogemusi.

- Jüri J.

Kui teil on vaja elamusteenust, siis HOOK IT & ENJOY OÜ on parim valik. Nad võtavad kõik oma ülesanded tõsiselt ja on alati valmis pakkuma parimaid lahendusi.

- Karin K.

Sportlik jahipidamine ja kalapüük HOOK IT & ENJOY OÜ-s oli elamus, mida ma ei unusta kunagi. Nad tegid kõik endast oleneva, et mu puhkus oleks meeldiv ja meeldejääv.

Kalastustarvete hooldus: kuidas pikendada oma varustuse eluiga?

Kalapüügivarustus on investeering, mis võib kesta aastaid, kui seda õigesti hooldada. Siin on mõned näpunäited, kuidas pikendada oma varustuse eluiga: Õnged: Pärast iga kasutuskorda puhastage õng jooksva vee all ja kuivatage õhukeses varjus. Vältige otsest päikesevalgust, mis võib kahjustada õnge materjali. Landid ja konksud: Pärast iga kasutuskorda puhastage landid ja konksud soolast ja mustusest. Teritage konksusid regulaarselt, et need oleksid alati teravad. Rullid: Puhastage rulli regulaarselt ja määrige see spetsiaalse õliga. Vältige liigset õli, mis võib rulli kahjustada.

Dropdown

kõik artiklid

Kalapüügi alustamine: millised söödad ja landid on parimad algajatele?

Kalapüük on hobi, mis pakub rahu ja rõõmu looduse keskel. Algajatele võib aga kalapüügivarustuse valik tunduda keeruline. Millised söödad ja landid on parimad a
ssb.ee
Kalapüük on hobi, mis pakub rahu ja rõõmu looduse keskel. Algajatele võib aga kalapüügivarustuse valik tunduda keeruline. Millised söödad ja landid on parimad algajatele? Söödad: Algajatele sobivad kõige paremini looduslikud söödad nagu ussid, tõugud ja väiksemad kalad. Need on lihtsad kasutada ja meelitavad ligi erinevaid kalaliike. Samuti on looduslikud söödad sageli odavamad ja kergesti kättesaadavad. Landid ja konksud: Algajatele sobivad kõige paremini universaalsed landid, mis meelitavad ligi erinevaid kalaliike. Soovitame alustada lihtsate lantidega nagu spinnerid ja jigit.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.